23 Mar 2012

Mix 'n Match spring gear

I found two perfect hats and a pair of gloves and I had to try this mix 'n match, where I have mixed Ticket to Heaven with PO.P, because I think the colors look awesome together.

Oli ihan pakko tehdä tällainen "väli" postaus, kun löysin niin täydelliset asusteet. Lisäksi huomasin, kuinka hyvin Ticketin punainen sopii PO.Pin turkoosin kanssa. Minusta aivan ihana väriyhdistelmä. Olen todella tyytyväinen, että meiltä löytyy näinkin yhteneviä kokonaisuuksia ja pidän siitä, että värit ovat just eikä melkein täydellisiä. 

Onko teidän silmään liian värikästä?
 Tämän kuvan laitoin, kun sain nuo kaikki asusteet ja saappaat samaan kuvaan. Eli tämä varmasti tulee olemaan se ykkösasu keväälle tarhaan. Mustat asusteet rauhoittavat kivasti tuota punaista ja antavat sitä poikamaista särmää :)
 Ja sitten sitä väriä. Eli PO.Pin vk-takki ja Ticketin housut. Pipo Reima, samoin kuin rukkaset. 
 Muuten sama, mutta punaisilla asusteilla. Villervallan pipo on juuri täydellisen värinen tuon punaisen kanssa. Se löytyi Ideaparkin Ballotista alelaarista.
 Hieman punainen omaan makuun, mutta tässä näkyy nuo punaisen sävyt kivasti, eli sopii hyvin yhteen.
Punaiseen tuo poikamaisuutta myös nämä turkoosit asusteet.

Minä siis tykkään tuosta puna-turkoosi yhdistelmästä paljon. Mutta miltä se näyttää sinun silmissä? 

14 comments:

  1. Tosi hienosti sopii kaikki yhteen! Tykkään kanssa kovasti tästä väriyhdistelmästä. Kumpparit näyttivät tosi kivoille, mistäs tuollaiset löytyy ja minkä merkkiset ovat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpparit on muistaakseni ostettu Oii:sta ja ovat merkiltään Hummelit. Ovat tosi ihanat ja aivan umpinaiset. Nauhat ovat vain koristeena.

      Delete
    2. Löysin tuollaiset Brandosiltakin, ovat kyllä aivan ihanat. Saas nähdä joudunko tilamaan :-)

      Delete
  2. Turkoosi ja punainen toimii vallan mainiosti yhteen! Tuohon kun laittais sen Skip Hopin pöllörepun selkään, niin olisko vähän siisti setti :)

    - Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanos muuta! Olen sitä Skip Hopin reppua laittanut ostoskoriin jo monta kertaa. Mutta kun me ei tarvittaisi yhtään reppua...mutta ehkä se on pakko hankkia.

      Delete
  3. Tykkään kovasti punaisen ja turkoosin yhdistelmästä :) tosi raikas kevääseen :)

    ReplyDelete
  4. Aivan ihana yhdistelmä ja täydellistä, että kaikki sopii noin yhteen! Minkä mielenrauhan siitä saakaan, että on toimiva ulkovaatejärjestelmä! :) Tykkään myös tuosta kirkkaasta punaisesta pojilla tooooosi paljon. Se on iloinen ja dynaaminen väri.
    Minulla on myös pojalla tosi värikästä: samanlainen turkoosi Po.pin kuoritakki ja vihreät Po.pin kuorihousut, Molon sateenkaarirukkaset sekä viime vuotinen kappiksen mustavalkoinen tähtipipo. Ensin ajattelin, että tulipa väriöverit, mutta ihanaa että keväällä on värejä! Ja samalla tavalla mustilla asusteilla saa rauhoitettua asua. Kuopuksella on mustaa ja ruskeaa vk-vermeissä ja tuntuvat nyt kyllä tunkkaisilta. Ovat kivemmat ehkä syksyllä (tai ei koskaan ;) mut näillä mennään) Oi ihana kevät!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täydellisiä tosiaan. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun meillä on näinkin täydelliset setit :) Ja se, että niitä voi yhdistellä on vain plussaa.

      Musta tuntuu nyt kanssa, että se meidän harmaa PO.Pin haalari on aika tylsä...tosin saahan siihen asusteilla väriä, mutta pirteydellään tämä yhdistelmä voittaa harmaan mennen tullen ;)

      Delete
  5. Ihanan pirteää! Kirkkaanpunainen sopii pojalle täydellisesti. Itse puen punaista mielummin pojalle kuin tytölle. Ja kaunis tuo turkoosikin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Munkin mielestä punainen sopii pojalle. Tytölle sitten se pinkki/vaaleanpunainen :). Turkoosi on ihana!

      Delete
  6. Hienosti sopivat yhteen, ja kyllä se harmaa haalarikin varmasti paikkansa hakee, jos jossain vaiheessa haluaa vähän rauhallisempaa väritystä. Tuli mieleen että täytyisi itsekin saada setit sopimaan noin hyvin keskenään, niin mieskin saisi puettua väreiltää kivat vaatteet päälle, kun ei olisi väliä mitä laittaa keskenään :)

    ReplyDelete
  7. No meillä on aina paljon punaista, että tykkään kyllä siitä pojalla. Kivat noi teidän kumpparit.:)

    ReplyDelete
  8. Todella raikas yhdistelmä tuo turkoosi+punainen. Tänään laitoin pojalle päälle just turkoosin Kameleont Designin siilipaidan ja punaiset farkut, punaiset sukat, ihanan keväistä! Tänä keväänä on mahtavia värejä tarjolla myös pojille.

    t. L.

    ReplyDelete