30 Mar 2012

Spring gear vol.2

Now we have everything we need for the spring. It is again a bit cold in the mornings, so we have worn the snowsuit for the last couple of days. But hopefully the warmer weathers come soon, so we can wear all these lovely outfits. Here is shown a shell outfit from PO.P, jeans and hoodie by H&M and a "town" outfit by Molo & Zara.

Nyt on kaikki kevätkamppeet kasassa ja näin ollen toinen aiheesta lupaamani postaus. Edellisen postauksen näet täältä
PO.P kuoriasu koko 104, sekä Reiman asusteet. Todennäköisesti takkia käytetään enempi Ticketin housujen kanssa (kuvat täällä) ja nämä PO.Pin housut ovat sitten varalla. Helmiltä tilasin asuun sopivan ihanan tähtipipon, joka sopii myös PO.Pin harmaan haalarin kanssa.

Lemppari kaupunki/kyläilysetti. Eli Molo Kids takki, Zara farkut, Molon kengät sekä tilaustyönä teetetyt pipot :). Takkia olemmekin jo muutaman kerran pitäneet kauppareissulla, kun on ollut lämmintä. Koko on 110 takissa ja 104 housuissa. 

Lämpimille keleille paksu H&M:n collegehuppari sekä ihanan punaiset farkut. Molemmilla hintaa 9,90€, eli todella edulliset. Värityskin niin ihana!

Emme siis tarvitse enää mitään, mutta se ei tarkoita ettenkö jotain haluaisi ;). Mietinnässä on Molo Kidsin shell housut märille keleille, kun lähdetään kauppaan/kyläileen ja toki tarhaankin. Sopii myös hyvin tuon PO.Pin takin kanssa. En oikein pidä noista PO.Pin housuista, kun sivuilla on nuo vetskarit.
Sitten haluaisin myös keltaiset kumpparit, ehkä Crocsit taikka uudet Hunterit. Viime keväänähän meillä oli keltaiset Hunterit kokoa 25, mutta taitavat olla jo liian pienet. Pitää kyllä kokeilla.

Keltainen sopisi PO.Pin harmaan haalarin kanssa niin kivasti :)

Mukavaa Perjantaita kaikille!

2 comments:

  1. Ihanat setit! Tuo Molon kaupunkitakki on kyllä melkoisen upea ilmestys :) Ja nuo tähtitennarit on käyny mun ostoskorissa moneen otteeseen, mutta jääneet vielä hankkimatta. Molemmilta pojiltani löytyy nuo punaiset (ja muita värejä) henkkiksen housut. Niissä on loistava väri-hinta-laatusuhde!

    ReplyDelete