24 Mar 2012

New toy

I recently asked about phones here and I finally made a decision of which one to get. I would love to also hear your opinion on this one.

Hiljattain postasin kyselyä puhelimista ja olenkin nyt onnellisen, uuden puhelimen omistaja. Kävin liikkeissä katsomassa muutamaan kertaan vaihtoehtoja ja pikkuhiljaa jäljellä oli kaksi vaihtoehtoa, Samsung Galaxy S plus ja Samsung Galaxy S 2. Minua kiinnosti kovin Android käyttöjärjestelmä ja sen muokattavuus omiin tarpeisiin sopivaksi. Päädyin loppujen lopuksi jälkimmäiseen vaihtoehtoon, vaikka puhelin on aika iso. 
Samsung Galaxy S 2

En voisi olla iloisempi valintaani. Tykkään puhelimesta kovasti ja juurikin sen muokattavuus on ollut ihan huippua. Tähän malliin oli jo ilmestynyt uusi päivityskin, jonka latasin ja hyvin toimii! :) Toivotaan, että tämä puhelin kulkisi rinnallani seuraavat 2-4- vuotta ilman ongelmia. 

Onko teillä kokemuksia tästä mallista? Vinkkejä hyviin peleihin/appseihin?



7 comments:

  1. S2 on hyvä puhelin, teit oivan valinnan. Angry Birdsit nyt on ainakin suosittuja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angry Birds löytyykin jo, mutta ei ole kovasti mieleeni, kun sitä tuli aikaanaan pelattua iPadillä paljonkin :) Onhan tuolla tosiaan vaikka ja mitä pelejä.

      Delete
  2. Hyvä valinta! Mulla on sama ja en voi valittaa :)

    ReplyDelete
  3. Miun samsungissa on valikossa kuvake missä lukee "samsung apps".Sinne kun menee niin löytää kaikennäköisiä juttuja.Itse olen esim ladannut ilmaiseksi uusia "customointeja",joista vaihtuu taustakuva sekä valikkonäkymä teeman mukaiseksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multa löytyy tuo tosiaan kanssa ja kävinkin siellä tänään katselemassa. Itse tilasin Live Wallpapereitä(aivan ihania!) play storesta. Suosittelen season zen- wallpaperia, aivan ihana!

      Delete
  4. Hyvä valinta, onnea uudesta puhelimesta! Ja juurikin tuo valkoinen on kiva ;)

    ReplyDelete