10 Mar 2012

Introducing Silverjungle

I met with this brand at CIFF Kids fair back in February. They were a new brand to me and they are Finnish. They were actually the only Finnish brand attending either of the fairs. 


Here is a text copied from their website here:
Welcome to the ecological & ethical jungle of clothes!

Finnish silverjungle offers high quality kids' clothing & accessories, which have
been designed with keeping in mind the most important thing in the world; kids.
Collection is designed for babies & kids, sizes from newborn to 122/128,
depending on article.
In silverjungle products we wish to emphasize happiness, joy of life and
new experiences on a way of a little traveler.
Our ideology is to offer high quality clothes & accessories, which all do
fill ecological and ethical demands that are very important to us. We
personally and with auditioning and certification programs do make
sure that none of our factories uses child labor. We also check that
factory's work environment is reasonable. We also make sure that
all our articles are either Ökotex-certified or do fill Global Organic
Textiles standards. 

Iloisena saan taas esitellä uuden tuttavuuden. Tällä kertaa esittelen ihanan suomalaisen lastenvaatemerkin nimeltä Silverjungle. Sain heiltä sähköpostia juuri ennen Tanskan reissua ja kuulin, että he ovat CIFF- messuilla. Kävinkin heitä moikkaamassa ja ihastuin kovasti heidän mallistoonsa, etenkin sukkahousuihin.

Heillä on aivan mahtavat tähtisukkikset, sekä paksut froteesukkahousut, jollaisia en aiemmin ole nähnyt. Mielestäni aika huippu keksintö Suomen oloihin. Tyttöjen mallisto on syötävän suloinen pilkkuineen ja sydämineen, pojille löytyy monien suosikkia, eli tähteä. 

Liitän tähän tekstin kopioituna heidän nettisivuiltaan, sillä paremmin en osaisi itse heistä kertoa ;)

Suomalainen silverjungle-merkki tarjoaa korkealaatuisia lasten vaatteita & asusteita, jotka on suunniteltu pitäen mielessä maailman tärkein ja inspiroivin asia; lapset. Mallisto on suunniteltu vauvoille ja lapsille – tarjolla on kokoja pienestä vauvasta aina koululaiseen asti (suurin koko 122/128). Koot vaihtelevat tuotteittain. Silverjungle tuotteissa haluamme korostaa elämäniloa, onnen hetkiä ja uusia kokemuksia pienen matkaajan taipaleella. Toimivuus, käytännöllisyys, laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat suunnittelumme ja tuotantomme perustana.

Ideologianamme ja tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia vaatteita ja asusteita, jotka täyttävät meille tärkeät ekologiset ja eettiset vaatimukset. Varmistamme henkilökohtaisesti sekä auditointi- ja sertifiointijärjestelmien avulla, ettei yksikään tehtaistamme käytä lapsityövoimaa ja että kaikki tehtaamme tarjoavat työntekijöilleen kunnolliset työskentelyolosuhteet. Kaikki tuotteemme ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja.

Ja pidemmittä puheitta....PALJON kuvia. Merkki on niin kiva, että oli pakko liittää monta eri kuvaa, en osannut valita :)








Ja sitten meidän kyseisen merkin vaatteet:
 Paita kokoa 98/104 samoin sukkikset. Paita vastaa mielestäni kokoa 98cm, eli ei kovin isoa.

 Frotee sukkahousut 98/104.

 Pipo 51-53cm hyvin sopii!
 Paita kokoa 98/104 ja housut 86/92, mutta mielestäni housut vastaa 92/98 kokoa, on meille juuri sopivat.
Keltainen pipo samaa kokoa kuin valkoinen, mutta inansa pienempi. Sopii meidän pojan n. 48cm päähän hyvin ja kyllä venyykin.

Mielelläni kuulisin, onko merkki teille tuttu?

Silverjungle pitää myös kotikutsuja ja etsiikin tällä hetkellä joukkoonsa reippaita, lastenvaatteista kiinnostuneita kotimyyjiä. Mikäli kiinnostaa, lue täältä lisää. 

Klikkaa tästä itsesi Silverjungle nettikauppaan, sieltä löytyy kivoja alennuksia sekä kevään uutuuksia. 

9 comments:

  1. Ajattelin ensin, että ei ole tuttu merkki mulle. Mutta kun menin tuonne Silverjunglen nettikauppaan katselemaan, niin muistin että oon joskus siellä vieraillutkin. Kivoja vaatteita!

    ReplyDelete
  2. Olin jo laittamassa tilaustakin, mutta sitten huomasin ettei aletuotteilla ole palautusoikeutta. En taida uskaltaa tilata meille ihan uutta merkkiä, ellei saa tarvittaessa palauttaa. Vaikka olisi alessakin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No höh :(. Itse en tuollaista huomannutkaan. Toki jos jotain vikaa vaatteessa, niin sellaisethan saa palauttaa.

      Delete
  3. Kyllä etämyynnissä on palautusoikeus käsittääkseni myös aletuotteissa?

    ReplyDelete
  4. Mä tilasin tuolta monta paria alennuksesta sukkahousuja ja ovat ihania. yhdet vaihdoin ja sain todella hyvää ja nopeaa palvelua. En huomannut että alennustuotteilla ei olisi palautusoikeutta, mutta ainakin siis vaihto onnistui. Tilaan varmasti jatkossa uudestaankin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Huomioithan, että aletuotteilla ei ole palautusoikeutta." lukee toimitusehdoissa. Joo, ehkä siis vaihto olisi tarvittaessa mahdollinen. Pitää vielä miettiä...

      Delete
  5. Etsin joku aika sitten pojalle sukkahousuja ja löysin itseni noilta sivuilta. Saatiinkin tilattua monet sukkikset ja froteiset paksummat on tosiaan olleet kovassa käytössä talvipakkasilla. Housutkin tilasin, mutta ne odottelevat vielä pojan kasvamista, kun olikin sen verran reilua kokoa.

    ReplyDelete
  6. Meiltä löytyy pipoja, sukkahousuja ja paitoja sekä vauvojen veloursetti. Kaikki olleet kovalla käytöllä ja kestäneet pesuja hyvin :) Suosittelen lämpimästi!

    ReplyDelete
  7. Heippa! Ihania kuvia löytyi meidän tuotteistamme täältä, kiitos mukavasta postauksesta, oli todella mukava tavata messuilla :) Halusimme täälläkin suoraan kiittää palautteesta ja kertoa, että tuo palautus-epäkohta on korjattu! Eli aletuotteetkin voi vaihtaa ja/tai palauttaa, ei tarvitse siis siltä osin olla huolissaan :) Kiitos vielä kerran palautteesta ja kommenteista jotka saimme iloksemme tätä kautta! terveisin Niinamaria/silverjungle

    ReplyDelete