7 Mar 2012

Introducing Swan Kids

Swan Kids is fairly new internet shop here in Finland. They sell the coolest hats by Huttelihut and brands like Wheat and Ziestha.


Swan Kids on suhteellisen uusi Suomalainen nettikauppa, joka myy ihania lastenvaatteita ja tarvikkeita. Sen ovat perustaneet kolme äitiä ja he suosivat laadukkaita, ekologisia sekä tyylikkäitä lastenvaatteita. Nettisivut ovat myös simppelit ja tyylikkäät. 

Heiltä löytyy mm. ihania Huttelihutin villapipoja sekä vaatteita merkeiltä Wheat ja Ziestha. Erityisesti Huttelihutin pipot ovat ihanimpia, joita meillä on koskaan ollut. Ne on valmistettu 100% alpakan villasta. Me saimme kokeiluun ohuehkon, mustan villapipon ja se on nyt toista päivää käytössä. Se on niiiiin ihana! Meidän vilukissalla tuota voi pitää pitkälle kevääseen. 




Swan Kids lahjoitti meille myös arvottavaksi Ziesthan ihanan polkupyörähupparin koossa 110. Laitan arvonnan kuitenkin erilliseen postaukseen, joten pitäkäähän silmänne auki!
Ziestha on itselleni ihan uusi merkkituttavuus ja tämä huppari vaikuttaa todella laadukkaalta. Kangas on paksuhkoa collegea ja ihanan pehmeää. 

Kurkatkaahan myös Swan Kidsin Facebook- sivusto täältä. PSSSST....heidän facebook sivusta tykkäämällä, pääset osallistumaan tuotearvontaan ;)

No comments:

Post a Comment