22 Mar 2012

Boys&Girls spring

I bought Boys & Girls organic clothes in January for the first time. They have truly become our favorites as the fabric is so soft and the clothes are comfortable and stylish. I love the spring collection as well. I am still deciding wether to order the turquoise star hoodie or not. Here's a few items from the new collection. 

They also want to offer my readers a -25% discount, which is fantastic! Just enter the code LASTENVAATERALLI when ordering. The code is valid for one week. Go shopping here.

Ostin meille ensikertaa Boys & Girls merkin vaatteita Tammikuussa. Silloin meille tuli college paita ja -housut. Niistä on muodostunut yhdet meidän lemppareista, koska materiaali on taivaallisen pehmeää ja eritääin hyvälaatuista. Vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta.

Kevät/kesä mallistokin on tosi ihana, varsinkin teepparit ja hupparit. Meille kotiutuikin jokin aika sitten pari t-paitaa ja shortsit. Sovituskuvia tulossa myöhemmin, kun niitä saan otettua.
Punaista taas. Tämän materiaali on myös niin ihanan pehmeää ja jämäkkää.

Sivuilta löytyy myös vielä runsaasti aletuotteita, kuten tämä ihana t-paita. Hintaa jäi vaivaiset alle 5 puntaa, eli todellakin on hintansa väärti. Meillä jo pesussakin monesti ollut ja on edelleen kuin uusi.

Shortsit odottelevat kesää. Kaikki merkin vaatteet meillä ovat kokoa 3-4 ja koko pitääkin hyvin paikkaansa meillä(D on 95,5cm ja 13,2kg). Mutta isokokoisella 3v:llä(esim 100cm ja yli 15kg) ottaisin ehdottomasti kokoa isommat vaatteet(ainakin collegehousuissa ja paidassa). 

He lupasivat lukijoilleni myös alekoodin, jolla saa mahtavan -25% alennuksen. Syötä tilauksen yhteydessä koodi LASTENVAATERALLI. Koodi on voimassa yhden viikon. Täältä ostoksille.

2 comments:

  1. Kiitos hyvästä vinkistä ja alekoodista! terveisin Aake07:n äiti

    ReplyDelete
  2. Hyvä esittely! Olen jo jonkin aikaa noita tutkaillut, mutta ostamatta ovat jääneet. Nyt voisi uskaltaa. :)
    Lastenpuoti Aarrearkun sivuilta olen jonkin aikaa tutkaillut Koolabahin vaatteita. Ovat aika hauskoja ja sopisivat kuopukselle. Taas sitä vaan pohtii sitä laatua, että uskaltaisko kokeilla...Onko mitään kokemusta?

    ReplyDelete