16 Mar 2012

Introducing Karpaloshop + FUB


I am happy to once again, introduce a Finnish webshop for cool children's clothes and accessories Karpaloshop. They are my newest sponsor and I am glad, because their selection is great and it will get even greater next autumn when even more brands are available. They are also the first Finnish shop to bring one of my favorite brands, FUB to Finland. I was so excited about that, because the clothes are just plain awesome. 

Saanko esitellä uusimman yhteistyökumppanini, Karpaloshopin. Itselleni tämä oli suhteellisen uusi tuttavuus, vaikka olen joskus heidän kaupassaan vieraillut. Olen iloinen uudesta tuttavuudesta, sillä löysimme sieltä D:lle ihanat Starchildin brittitossut tarhaan. Kaikkea muutakin ihanaa sieltä löytyy, kuten esim. Skip Hop reput ja eväslaukut(jotka ovat nyt myös tarjouksessa!). 



Tällainen ihana reppu on varmasti jossain vaiheessa pakko ostaa. On ne vain niin ihania!

Kaikkein kivoin uutinen kuitenkin oli, että heille tuli ensimmäisenä suomessa myyntiin FUB! Merkki on kyllä aivan mahtava. Vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta, ne ovat superpehmeitä eikä meidän aiemmat FUBit ole menneet pesuissa miksikään. Voin lämpimästi suositella merkkiä. HUOM! FUB on tämän viikonlopun Pe-Su tutustumistarjouksessa, joten klik klik!! Ale kannattaa hyödyntää, sillä näitä löytää alesta harvoin ja usein ei silloinkaan enää ole kokoja jäljellä.




Meillekin tuli muutama paita uudesta kevään mallistosta. 

Molemmat paidat ovat kokoa 110. Hieman ovat reiluja, joten menee meillä pitkään. Koot ovat pienehköjä, joten suosittelen valitsemaan yhden koon isomman, kuin normaalisti. 

Karpaloshop myy myös mm. Molo Kidsiä, Racoonia, Kik Kidiä, Oikukasta sekä Noa Noaa. Syksyllä heille on tulossa lisää kivoja merkkejä, kuten Mini Rodini(tätä tulossa myös jonkin verran jo keväällä!). 

Heillä on nyt menossa keväthulinat, joten tarjouksia on paljon ja ne ovatkin todella hyviä. Heidät löytää myös Facebookista, joten reippaasti tykkäämään ;).

Karpaloshopin nettisivut saavat kevään aikana uuden pohjan, jolloin he pystyvät ottamaan käyttöön mm. alekoodit. Keväällä saattaa olla luvassa alekoodeja ja ehkäpä arvontojakin. Innolla odottelen mitä kaikkea me  teille lukijoille keksitään ;). Nyt ei muuta kuin shoppailemaan!

1 comment:

  1. Aivan ihanan raikkaita ja klassisia nuo FUB:it. Huooh, kun malttaisi hankkia!

    ReplyDelete