1 Jun 2011

It's SUMMER

Summer is here.
Finally. 
It is HOT....
maybe too hot for me.

Kesän ensimmäinen päivä. Olipas kovin lämmin ja aurinkoinen, mutta kovin tuulinen myös. Dansku oli päivällä tarhassa ja iltapäivällä olemme ulkoilleet. Laitoimme tänään myös ensimmäistä kertaa shortsit ja sandaalit pihalle.

Danskuhan on nyt opetellut vaipattomuutta pari viikkoa oikein kunnolla ja tällä hetkellä on päivisin lähes vaipaton(jos mennään pidemmille autoreissuille/kauppaan, niin laitetaan vaippa). Päiväunillakaan ei ole vähään aikaan käytetty vaippoja. Parit vahingot on odotettavasti tulleet, mutta kyllä se siitä. Yllätyin, kuinka kivuttomasti se on mennytkin. 

Koska vaipattomuus on tullut ihan yhtäkkiä, niin meillä on ollut vajetta boxereista. Neljät löytyi ja lisää oli saatava, tarhassakin pitää olla varalla aina yhdet. Läksin siis boxerikaupoille ihan tuohon lähi Seppälään. Heillä alkaa lasten koot 92/98, ja olin muutenkin yllättynyt kivoista poikien vaatteista.
Boxeritkin olivat aivan huippukivat. Heillä on siellä tarjous osta 3 maksa 2, joten yhteensä 6 paria housuja lähti mukaan.
Yhdet boxerit jäi tarhaan.
Nyt pitäisi sitten pärjätä näillä pidemmän aikaa.

Ja illan ulkoilua..











Rakastan tätä settiä. 

Nyt piiiitkä viikonloppu edessä.

Niin ja ostoslakko alkoi nyt, loppuu Heinäkuun alussa(tai yritän pitää lakkoa siihen asti, kunnes mennään Englantiin)....onkos joku muu ottanut haasteen vastaan?

No comments:

Post a Comment