4 Jun 2011

Some plans for our UK trip

Meidän kesälomareissu sen kun lähenee, vaikka on vielä reilun kuukauden päästä. Nyt on onneksi jo hieman selvillä mitä tulemme tekemään ja mihin menemme, joten teen nyt itselleni vähän muistilistaa ja voin välillä tulla sitten fiilistelemäänkin, ennen matkaa.

Me siis lennämme Blue 1:lla Lontooseen 19.7 ja sieltä meidät tulee hakemaan miehen isä. Matka Bristoliin kestää parisen tuntia, reilunkin, joten kokonaisuudessaan matka on todella pitkä (tre-hki-lon-bri).
Matkustuspäivä on tiistai, joten luultavasti me otamme rauhallisesti keskiviikon ja ehkä teemme lähimaastoon kävelylenkin, käymme kaupassa ja tapaamme toivottavasti heti Danskun isoisovanhemmat.

Kaikki riippuu ilmoista, mutta ehkä torstaina, ilmojen salliessa, voisimme käydä täällä ja ehkä hieman shoppailemassa lähistöllä.

Perjantaina sitten suuntaammekin miehen äidin kera rannikolle. Olemme varanneet loma-asunnon West Bay- nimisestä pienestä rannikkokylästä.

West Bay on pieni satama kaupunki ja pääasiassa rantaa sekä satamaa. Pieniä pubeja, ravintoloita, kauppoja varmasti löytyy. Tulemme luultavasti viettämään paljon aikaa rannalla kävellen ja ehkäpä uidenkin. Meidän asunto sijaitsee tämän kuvan vasemmalla puolella näkyvässä rakennuksessa, eli aivan satamaa vastapäätä.

West Bayssä on heinäkuussa myös Fun Fair, jossa pitää ehdottomasti käydä.

Täältä pääsee kätevästi myös lähikaupunkeihin ja ainakin Lyme Regis

sekä Lulworth(durdle door)
olisivat ehdottomat vierailukohteet.

Oleskelemme rannikolla Pe-Ma, eli kolme yötä. Saa nähdä mitä muuta ehdimme siinä ajassa tekemään. Dansku varmasti ainakin nauttii uimisesta, kahlaamisesta, kivien keräämisestä jne, joten tuskin tulee olemaan pitkästyttävää, ellei sitten satu rankkasateet koko reissun ajaksi kohdalle(toivottavasti ei!).

Rannikkoreissun jälkeen meillä jääkin vielä lähes kaksi viikkoa, jona aikana haluaisin ainakin käydä Corfe Castlessä(tänne itseasiassa kannattaa ajella ennemmin tuolta loma-asunnolta, jos ehdimme).


Danskun kummitäti(miehen täti) haluaisi viedä Danskua Longleatin eläinpuistoon.
Longleat House.

Eli sinne varmasti menemme myöskin.

Loppuloma onkin vielä täysin auki. Miehen isän kanssakin varmasti jotain kivaa teemme, ehkäpä ajelemme Birminghamiin Cadburyn suklaatehtaalle, taikka vaikka Walesin puolelle tms. Me vuokraamme myös auton jossain välissä, että pääsemme itsekin kulkemaan omia reittejä.

Lisäksi olisi aivan mahtavaa käydä Delfiinejä katsastamassa länsi Walesissä, löysin nimittäin tällaisen.

Voi olla, että jonain päivänä lähden yksikseni shoppailureissulle kaupunkiin tai ostoskeskukseen. Lisäksi haluan ehdottomasti käydä Clarks Village- outletissa.

Nyt pitäisi vaan yrittää päästä lentopelosta.

Onko joku lentänyt tuota Hki-Lontoo väliä Blue 1:lla?
Ja erityisesti MD-90 koneella, eli tälläNo comments:

Post a Comment