7 Jun 2011

Plans + Sun protection **EDIT**

Tampereelle on luvattu koko viikoksi superlämmintä.
Ennusteet näyttää reilua +26C ja aurinkoista.

Siitä huolimatta ajattelin Danskun kanssa  lähteä loppuviikoksi Helsinkiin. Sinne ei ihan yhtä lämpöisiä kelejä ole luvattu, mutta lämmintä kuitenkin. Ajattelimme lähteä huomenna iltapäivästä ja palata kotiin joko pe tai la. 
Korkeasaareen olisi kyllä kiva mennä käymään, mutta en tiedä ehditäänkö. Lisäksi on pakko käydä Piilo- kirppiksellä, harkitsen jopa, jos veisi sinne kasan vaatetta myyntiin.

Linnanmäki on myös yksi vaihtoehto, mutta hankala mennä kaksin Danskun kanssa, kun laitteisiin mentäessä joutuisi rattaat jättämään vahtimatta. Oliskohan teistä kukaan halukas lintsille kaveriksi? Taikka sinne korkeasaareen?

Kuulen mielelläni muitakin meno vinkkejä, minne melkein 3v:n kanssa kannattaa mennä.

--------------------**EDIT**-------------------

Olen ollut itse aina kovin huono käyttämään aurinkorasvoja. En tosin palvo aurinkoa, tai muutenkaan tykkää istua polttavassa auringonpaisteessa kauaa. Nyt kuitenkin kun Dansku on isompi ja ulkoiltua tulee aiempaa enemmän, sekä tietenkin kaikki puistot ja tuleva englannin matka altistaa enempi auringolle kävin hakemassa kunnon suojat.

Apteekki oli ainoa valinta, joten suuntasin lähiapteekkiime, jonka valikoima oli yllättävänkin laaja. Ystävällinen myyjä opasti erilaisten aurinkorasvojen saloihin.

Valitsin tällaiset.
Danskulle kemikaaliton Avéne 50+ ja itselle Sebamedin spf 30. Tuo Avéne oli ainoa kemikaaliton aurinkovoide ja se valikoitui nopeasti Danskulle sopivimmaksi vaihtoehdoksi.

Millaisia aurinkorasvoja teillä käytetään lapsilla?
Entä mitä itse käytätte?

Kuvassa alla oleva WWS paita tuli tänään vihdoin postista. Voitin sen eräässä arvonnassa jo ajat sitten.
Itseasiassa valitsin eri paidan, mutta se oli ehtinyt kyseisestä kaupasta loppumaan. Tuokin on tosi kiva.

No comments:

Post a Comment