25 Nov 2011

The Organic Company


The Organic Company on Tanskalainen Joy Vasiljevin vuonna 2007 perustama luomupuuvillaisten kodin ja lasten tekstiilien valmistaja. Tuotteita on laajasti ja niissä on yhdistelmä designia, korkeaa laatua ja luomupuuvillaa. Yrityksen tavoitteena on tulla maailman tunnetuimmaksi ekologisuuden, muotoilun ja laadun yhdistäjäksi. 


Sain sähköpostia Luonnotaresta, joka edustaa The Organic Companyn luomupuuvillaisia tekstiilejä. Heillä on  kiva, pienten lasten mallisto, mutta myös erilaisia kodin tekstiilejä.

Kaikki The Organic Companyn tuotteet ovat 100% luomupuuvillaa ja valmistettu Intiassa ja Turkissa GOTS sertifioiduilla valmistajilla. 

Sain mahdollisuuden arpoa teidän lukijoiden kesken lasten punaisen rievun. Laitan kuitenkin arvonnan erillisenä postauksena, joten tähän postaukseen ei vielä arvontaan osallistumisia. 

Riepu on kooltaan 85cm x 85cm, eli suuri ja ihanan pehmoinen materiaaliltaan.Me taasen saimme kokeiluun keittiöpyyhkeen, jollaiseen meillä olikin tarvetta. The Organic Companyn keittiöpyyhe on kooltaan 53cm x 86cm, eli kokoa löytyy. Väriksi saimme jouluisen harmaan, joka sopii muutenkin harmaaseen keittiöömme. Mikäli me tykästymme merkin keittiöpyyhkeisiin, tilaan ehdottomasti näitä lisää. Materiaali on pehmoista ja erittäin korkeatasoisen tuntuista. Plussaa isosta koosta myöskin, jollaista ainakin itse usein kaipailen.


Laitan arvonnan pystyyn jossain vaiheessa, pysykäähän kuulolla.

Kurkatkaahan Luonnottaren nettisivuja, siellä myös mm. luomupuuvillaisia lastenvaatteita. Lisäksi Lastenvaate Oulaavassa on kattava valikoima lasten tekstiileitä nyt sekä jatkossa.

Note: The English text images are for the English speakers. More info, visit the Organic Company.

No comments:

Post a Comment