28 Nov 2011

The Organic Company Giveaway!


Postasin perjantaina The Organic Companystä täällä ja lupasin teille arvontaa. Luonnotar on antanut minulle mahdollisuuden arpoa kanssanne ihanan, joulunpunaisen lasten rievun. Käyttötarkoituksia on niin monta kuin vain keksii. Käytä riepua vauvalla, pienen lapsen ruokaliinana, kesällä vaunusuojana(ison kokonsa puolesta soveltuu mielestäni myös tähänkin), uniriepuna tai vaikka keittiöpyyhkeenäkin. Riepu on valmistettu 100% luomupuuvillasta.


Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Käy Luonnottaren sivuilla ja kerro, mikä tuote on erityisesti sinun mieleesi. Kerro myös, onko the Organic Company sinulle ennestään tuttu. Arvonta aikaa on 7.12 asti. Onnea!

12 comments:

  1. Globe Hope on suosikkini, ihanan söpö pikkuinen käsilaukku:)
    Organic Company ei ole ennestään minulle tuttu, mutta nyt tutustuin:)

    ReplyDelete
  2. Tämä tuote on eniten mieluinen, sillä on aikalailla meidän rattaiden värinen ja sopis niihin tuulensuojaksi/tyynyliinaksi kankaita suojaamaan.
    Ja ei ole luonnotar ennestään tuttu.

    ReplyDelete
  3. Innolla mukaan! Keittiöpyyhkeet ja Madaran suojaava voide ovat huippuja. Liike ei ollut ennestään tuttu.

    ReplyDelete
  4. Mukana arvonnassa :) Organic Company ei ole ennestään tuttu ja ensivierailun Luonnottaren kauppaan tein äsken! Mielenkiintoisia tuotteita, erityisesti jäi mieleen Night Time Tee, jota voisi joskus testata vauhdikkaan päivän päätteeksi.

    ReplyDelete
  5. Organic Company ei ole mulle ennestään tuttu. Luonnottaren sivuilta bongasin ihanan Organic Companyn turkoosin keittiöpyyhkeen, se olisi mieluinen.

    ReplyDelete
  6. Yritys ei ole minulle ennestään tuttu. Little Green Radicals -mekko on söpö!

    ReplyDelete
  7. Kaupassa oli niukasti tavaraa, mutta suosikkini oli Bo Weevil -kylpypyyhe. Organic Company ei ollut ennalta tuttu.

    ReplyDelete
  8. Mukana, Luonnottaren sivuilta mieluisin oli laukku naisille. Organic Company on ihan uusi tuttavuus minulle, vaikuttaa kivalta tuo rätti, meidän neidillä on koko ajan uniliina mukana :)

    ReplyDelete
  9. Arvontaan mukaan!
    Turkoosi pyyhe oli kiva:)

    ReplyDelete
  10. Bo weevil kylpypyyhe näytti ihanan pehmoiselta :) Se on lempparini! Ei ole ennestään tuttu, mutta olipa kiva tutustua!

    ReplyDelete
  11. Merkki on uusi ja tykästyin tuon merkin keittiöpyyhkeisiin mm. Joten osallistun arvontaan.

    ReplyDelete
  12. Tuo riepu olisi eniten mieluinen. Meille syntyi juuri tyttö, joten käyttötarkoituksia löytyisi monia. The Organic Company ei ole ennestään tuttu, mutta nyt kiinnostuin.

    ReplyDelete