19 Nov 2011

Getting into the Xmas spirit

A reader asked me to show more images of our house, other than D's room. However, none of them are really ready yet, because things still need to be changed around, more things bought etc. For the living room, we recently bought a chest of 8 drawers from Ikea. We got rid of ikea's expedit computer/work table and shelves as it was very bulky and always in a mess. I love the living room now. I decorated the top with lights and candles. Now it is starting to feel a little bit more christmasy. You can also spot a little elf in the images :)

I only have bits of the drawers in the pictures, because we only have a zoom lense and it just won't capture the whole thing.

This is the other end of the living room, which is still a working project, so just a glimpse. And yes, it is very pink, but it used to be just white/grey/black, so a pink is just a great change.

Eräs lukijani halusi nähdä enemmän kuvia asunnostamme, muustakin kuin Danskun huoneesta. Meillä on muut huoneet vielä "työn alla", joten en ainakaan vielä pysty kuvia niistä ottamaan. Olohuone on kuitenkin nyt saanut sitä jotakin, jota sieltä on puuttunut, joten nappasin muutamat kuvat. Me ostimme Ikeasta Hemnes- lipaston ja myytiin expedit- tietokonepöytä/työtasohyllykkö pois. Se oli tosi iso ja oli koko ajan sekainen. Tarvitsimme myös enemmän säilytystilaa ja laskutilaa mm. kynttilöille. Lipasto olikin aivan täydellinen ja päälle mahtuu paljon ihanaa mm. kynttilöitä ja valoja. Emme yleensä polta oikeita kynttilöitä kahden kissan vuoksi, mutta nyt olen illalla poltellut monia kynttilöitä ja tunnelma on ihana.

Pieni tonttunenkin vilahtelee kuvissa ja potee taas vaihteeksi flunssaa :(.

Marimekon/Iittalan vaaleanpunaisesta kivi- tuikusta olen haaveillut jo jonkin aikaa ja nyt sen sitten itselleni ostin synttärilahjaksi. Hain myös tänään vielä vaaleanpunaisen mariskoolin, kun citymarketissa olivat 40%. Ja kuten kuvista näkyy, pinkkiä on :) Ihanaa kyllä, kaiken sen edellisen musta-valko-harmaan tilalla. Vaaleanpunaraitaiset villamatot(4kpl erikokoisia) ostin facebookin kirppikseltä. Tuntuu pikkuhiljaa enempi jouluiselta.

2 comments:

  1. Kiva lipasto ja muutenkin oikein mukavan näköinen olkkari =)

    ReplyDelete
  2. I love the little sneaky cat... good spot for cheeky attacks :)

    ReplyDelete