9 Nov 2011

Color combo

I am sorry it has been a bit quiet here in my blog. I have been extremely busy with my school and our days are just too hectic to think about blogging. I have an awesome giveaway coming up that's available worldwide and I will start it up during the weekend. 

I have not been buying lots of clothes recently either, because we don't really need anything. Only thing we did need were tights. So I went out and bought yet another pair + a gorgeous pair of velour pants. I love the color combo of red, blue and white. It is just so fresh, unisex, cool and cheerful. We don't have many clothes with those colors, but the ones we do, get to be worn often.



Tights and pants are from Lindex, shirt is from PO.P.

Blogini on ollut harmikseni liiankin hiljainen, mutta kiirettä on pitänyt. Viimeiset rutistukset on menossa koulussa ja tekemäni villakangastakki on toivon mukaan kohta valmis. Kuun lopussa on jo näyttötutkintoviikko ja sitä ennen pitäisi väsätä vielä korsetti, huh! 

En ole myöskään ostellut vaatteita Danskulle, koska emme tarvitse mitään. Ainoastaan pulaa oli sukkahousuista, mutta sekin asia on korjaantunut kolmella parilla uusia sukkiksia. Lindexin ihanat raitasukkikset olivat niin pirtsakat, että kävin hakemassa toiset. Samalta reissulta mukaan tarttui saman kuosin velourhousut. Puna-, sini,- valkokuosiset vaatteet ovat ihan lemppareita. Todella pirteitä :)


Viikonloppuna starttailee yksi ihana arvonta, joten pysykäähän kuulolla. Juttutoiveitakin saa mielellään esittää ;)

1 comment:

  1. Sama vika itsellä, jotenkin tuntuu että koko ajan kiire. Nyt taas kun alkaa kiire helpottaa, niin on niin väsynyt ettei jaksa mitään. Jospa siis vähitellen :)

    Oi, mikähän arvonta on tulossa :) Jännityksellä odotan!

    ReplyDelete