10 Aug 2012

Grey's Anatomy via Viaplay!

I have completely fallen for Grey's Anatomy. I never watched it before, but then I got a Buzzador- offer to try out Viaplay for free, I found myself stuck following the show. Sorry, but the rest will be in Finnish :).


Onko joku muu, joka olisi/on ollut koukussa sarjaan Greyn Anatomia? Sehän tuli tälläkin joskus telkkarista, mutten koskaan katsonut yhtäkään jaksoa(en ymmärrä miksi). Olen Buzzador- toiminnassa mukana ja sain sieltä kautta mahdollisuuden kokeilla Viaplay- palvelua, jossa voi katsella TV-sarjoja, elokuvia, urheilua juuri silloin kun itse haluaa.
Leffoista en ensin löytänyt mitään mielenkiintoista, mutta nyt sinne on joitain kiinnostavia tullutkin. Päädyin selailemaan TV-sarjoja ja ajattelin kokeilla Greyn Anatomiaa = koukussa!

Olen parin viikon aikana katsonut 3,5 tuotantokautta, enkä ole kertaakaan kyllästynyt. Sarja on jotenkin helppo seurattava, mutta siinä on tarpeeksi mielenkiintoisia käänteitä, että sitä haluaa seurata ja katsoa mitä tapahtuu.
Mm. Tällaisia leffoja on tarjolla. D on pariin otteeseen muutamaa elokuvaa katsonutkin ja hyvin toimii. Osa leffoista on englanninkielisiä, joka ei haittaa meitä :)

Buzzaamisen ehtona oli, että omistaa iPadin tai iPhonen, jolle on siis lanseerattu tämä kyseinen applikaatio hiljattain. Sovellus toimii moitteetta iPadilläni, mutta tekstityksiä ei ole, eikä iPadillä saa näkyviin kaikkia samoja ohjelmia/leffoja, kuin mitä läppärillä. Niimpä olenkin enimmäkseen katsonut läppärilläni ohjelmaa, koska tekstityksen kanssa voi pitää ääniä hiljaisempana, kun poika nukkuu.

Olen ollut Viaplayhin erittäin tyytyväinen, mutta ehkä hintaa on kuitenkin hieman liikaa omalle budjetille, eli TV + Leffa- paketti 9,90€/kk. Pelkkä TV paketti on 3,95€, joka ei paha ja saatan jopa harkita(jotta voi katsoa kaikki Greyn Anatomian kaudet).

Nyt olisi kaikilla mahdollisuus kokeilla Viaplaytä hintaan 0€/kk, yhden kuukauden ajan. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan! Täältä löytyy lisäinfoa!




2 comments:

  1. Oi ma jo innostuin. Ollaan yleensa kaytetty tv-kaistaa etta ollaan ulkomailta kasin saatu seurattua suomalaisia ohjelmia. Mutta mulla ei iPadia tms. Hø!

    ReplyDelete
  2. Siis ei tuo tarvi iPadiä, vaan toimii ihan normaalilla koneella. Minä siis käytin tuota läppärissä :)

    ReplyDelete