19 Aug 2012

Mini Rodini sweaters

Mini Rodini sweaters are our ultimate favorites, when it comes to warm and comfy sweats. These are perfect for winter season and great for cool autumn weathers just on their own. These 4 are all new ones, come to us from sales. 

Mini Rodinin college- paidat ovat meidän lemppareita, silloin kun tarvitsee lämmintä ja mukavaa päällepantavaa. Näitä käytetetään läpi talven, keväisin/kesäisin/syksyisin viileämmillä keleillä. Nämä 4 ovat uusia, tulleet meille nyt loppukesän alemyynneistä.
 Nämä kaksi ovat kokoa 116/122. Sydänpaita on isompi ja meni vielä jemmaan. Norsupaita vastaa minusta n. 110 kokoa ja kutistuu pesussa, joten se tulee meille jo nyt käyttöön.
Nämä ovat kokoa 104/110 ja tulevat heti käytttöön. Safaripaita on verkkakangasta ja ehkä nyt syksyllä hyvä paita. Talvella tuo ei taida kovin lämmittää haalarin alla.

Mitä teillä pidetään talvella haalarin alla? Millaiset paidat ovat teillä lemppareita?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viikon päästä juhlimme pienen miehen 4v- synttäreitä Angry Birds teemalla. Paljon on tekemistä ja hommaamista ja koristelemista. Kun synttäristressi on pois alta, jatkuu blogin kirjoituskin ak5iivisemmin ja saattaa minulla olla teille jotain yllätyksiä kerrottavana ;)

4 comments:

  1. Mistä löysit? pari noista kelpaisi meillekin:)
    Meillä on tuo safari keltaisena ja paljon on pidetty läpi kesän. Ennen rodini huumaani en voinut kuvitella pukavani lapsille mitään collegea mutta meidän pojalla on monet rodinin college housut ja paidat ne on ihan huippuja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Löysin parista sveitsiläisestä nettikaupasta, toinen oli Little Vikings, toista en muista. Eikä onneksi jääneet tulliin :). Safaripaita on vaihtari. Collegehousut on kivoja ja kaipailisinkin sellaisia meille enempi :)

      Delete
  2. Kivoja ! Varsinkin tuo norsupaita. Olisi parille collegelle tarvetta talveksi, pitää kahtoo mihin päädytään. :)

    ReplyDelete