30 Aug 2012

Ticket Outdoor AW12

Ticket to Heaven has changed it's name to Ticket Outdoor for the new AW12 collection. I saw the collection at CIFF Kids back in February and here are some of the images I took back then. The collection is very wide, there is something for everyone, whether you have a baby, toddler or an older child.

The pictures actually tell quite a bit more, so here they are...

Ticket to Heaven on vaihtanut nimensä Ticket Outdooriksi täksi tulevaksi kaudeksi. Näin itse livenä kyseisen malliston CIFF Kids messuilla viime Helmikuussa ja tässä olisi mallistosta joitakin ottamiani kuvia. Myynnistähän nämä jo löytyykin ja mallisto on todella laaja.

Kuvat kuitenkin kertovat enemmän joten...

Meillä on ollut Ticketin baby haalari 1v talvena käytössä, mutta Molo on sopinut paremmin tuolle hoikalle seuraavina talvina. Nyt kuitenkin meille on todennäköisesti tulossa tummansinisellä pohjalla oleva tähtihaalari kokeiluun ja kokona olisi 98cm(D on nyt n. 99cm  pitkä). Katsotaan miten haalari toimii edelleenkin erittäin hoikan lapsen päällä, jos ollenkaan. Koon pitäisi ainakin olla hyvä, ettei ole aivan jätti.

Minkä merkin haalarit teille tulee tänä talvena? Löytyykö Ticketistä mieluista kuosia?

10 comments:

 1. Ihastuin tuohon tähtihaalariin ensisilmäyksellä =) Meillä marraskuussa 1 vuotta täyttävälle pojalle on kaksi Ticketin haalaria ensi talveksi. Viime talven mallistosta ale löyty oliivin vihreä Baggie yhdellä vetskarilla kokoa 80 ja tämän vuoden ruskea tähtihaalaria myöskin 80. Innolla odotan et pääsee kokeilemaan pukuja tositoimissa =)

  ReplyDelete
 2. Tietääkö joku tuon ihanan metallisen tyttöjen takin mallin? Iski himotus...

  ReplyDelete
  Replies
  1. En kyllä tiedä, mutta voin tiedustella asiaa :)

   Delete
 3. Hmm... onkohan muut huomanneet, että tuo unikko-kuosi on muuttunut tuotantoon mennessä erilaiseksi? Eli keskusosan ympärillä on sellaisia säteitä myynnin tulleissa vaikka näissä malleissa ei ole. Olisikohan Marimekko ollut asialla, sillä itse ainakin laitoin sinne palautetta heti messujen jälkeen, että kovin on kopion näköistä kuosia Ticketiltä tulossa. :) Jee, palautteen anto näyttää kannattavan, varmaan en ole ollut ainut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole kyllä huomannut. Kaikille tuosta varmaan tuli Marimekko- yhtymä ja mäkin siitä mainitsin Ticketin edustajalle heti nuo nähtyäni. Pitääkin katsastaa se uudistettu kuosi.

   Delete
  2. Joo, mä siis laitoin Marimekolle nimenomaan viestiä, en ticketille. Että varmaan on jonkinlaista pohdintaa asian tiimoilla ollut, kun on muutos selkeästi tullut kukkien keski-osaan - kaukaa näyttää samalta, mutta lähempää ei.

   Delete
 4. Meillä on toi viime vuoden t.sin tähti 98cm. Olis varmaan menny kokoa pienempikin.

  ReplyDelete
 5. Meillä maaliskuussa syntyneellä tytöllä oli 74 baby baggie ja jopa 1v tasan oli puku reilu.. Onkohan tuo vpun+beige vauvahaalari tulossa myyntiin? Sitä ei näy kys värissä missään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli 1v talvena(elokuussa 1v ja 74cm) 74cm baggie, mutta lopputalvesta jo 80cm. Mutta tuo 74cm meni meillä tosi pitkään ja taisi pituutta olla jo 80, kun vaihdettiin Moloon.

   En osaa sanoa tuosta raidallisesta :(. Oliko edes Ticktin omilla sivuilla?

   Delete
 6. Meillä on ollut hoikalla pojalla Molon ohella Ticketin Othello-mallista haalaria ja se on mun mielestäni ollut oikein hyvä. Tykkään Ticketin materiaaleista tosi paljon, tuntuu että kestää mitä vaan. Niitä on nyt muutama jemmassa viime talven alesta. Molon haalarit on kans ihania mutta hinta alkaa olla mulle jo turhan korkea. Laatu on kyllä huippua ja isoveikan haalarit on säästetty hyväkuntoisina pikkusiskolle. Baggie-malli on meidän muksuille jotenkin hankala, ei ole koskaan sopivan kokoinen.

  ReplyDelete