27 Aug 2012

Small things

English at the bottom this time ;)

Jospa sitä nyt uskaltaisi puhua aiheesta täällä blogissakin. Joskus asiasta kyllä mainitsin, mutta veikkaampa, että saattoi tällöin useammalta ehkä jäädä huomaamatta.
Meidän ihanaakin ihanampi esikoinen on jo 4- vuotias ja toista lasta olemme toivoneet nyt kohta 3- vuotta. Halusimme toisen lapsen n. 2- vuoden ikäerolla, mutta meidän kohdalla asiat eivät ole menneet suunnitelmien mukaan lainkaan. Olen kirjoittanut aiheesta blogia reilun vuoden(linkki lopussa), joten en siis ole täällä siitä puhunut. Halusin pitää tämän blogin ihan erillään aiheesta.

Meillä ei tärppi käynyt vuoden aikana ollenkaan, vaikka kaikki tuntui kunnossa olevankin. Oma kilpirauhasen vajaatoimintakin oli jo lääkityksellä kunnossa. Me päädyimme yksityiselle tutkimuksiin ja tästä on nyt lähes 2- vuotta aikaa.

Loppujen lopuksi jotain syytä sekundaariseen lapsettomuuteen saimmekin ja yksityisellä aloitimme hoidot. Kaksi hoitoa pistoksineen teimme yksityisesti, jonka jälkeen siirryimme julkiselle puolelle. Sielläkin tehtiin kaksi hoitoa ja nyt voin jo kertoa, että meille odotetaan toivottavasti pientä kakkosta saapuvaksi alkuvuonna 2013♥.
Matka on ollut hurjan pitkä, muttei mitenkään rankka, muutakuin sen osalta, että pettyä on saanut monesti näiden vuosien aikana. Siksi olen edelleen varovainen tämän raskauden suhteen, enkä osaa pieneen liikkujaan suhtautua niinkuin aikoinaan D:hen. Viikkoja on siis nyt tarkalleen 17+5, eli kriittiset viikot on ylitetty. Olen lisäksi oman mielenrauhan vuoksi siirtynyt osittain yksityisen äitiysneuvolan asiakkaaksi, jotta pääsen useammin ultralla kurkkimaan, että kaikki on varmasti hyvin. TÄÄLTÄ voi nyt siis lukea enempi hoidoista/tuntemuksista jne, jos aihe kiinnostaa.

Mutta nyt kun asia tulee tässä blogissa julki, täyttyy blogi tästä edespäin myös pikkuruisista ihanuuksista. Hankintoja pitää tehdä(vaunut, kaukalo, sänky jne.), joten niistä tulen täälläkin kirjoittamaan. Toivottavasti pysytte edelleen mukana ja toivottavasti pienoiset vaatteet kiinnostavat myös teitä.

Otsikon mukaan....tässä joitain jemmattuja ja ostettuja ihanuuksia ♥. Toivottavasti näille saadaan se käyttäjä vihdoinkin.


Pinkki hattu vaihtuu sitten johonkin muuhun väriin, jos tulokas onkin poika...piti vain tuo ostaa, kun on niin ihana :)


Tämä kappiksen neulehaalari on odotellut jemmassa jo pari vuotta.


Ja tässä on rv11+5 kuva np- ultrasta.

Reilun viikon päästä on yksityinen äitiysneuvola, jolloin pääsee taas kurkkimaan pikkuista :). Siitä parin viikon päästä on kunnan rakenneultra, jonka tekee lääkäri. Sukupuolesta sain viimeksi jo hieman viitteitä, mutta jospa se näkyisi vähän tarkemmin seuraavassa ultrassa sitten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Briefly in English.
We have been trying for a second child for nearly 3 years now. We initially wanted a 2 year age difference, but plans don't always go the way you want them to go, so we did not get pregnant. We started fertility treatment after a year and a half of trying and have done total of 4 rounds of ICSI(intracytoplasmic sperm injection) in the past 1,5 years. The 4th ICSI worked and we are now expecting a little one to arrive early next year. I am now 17+4 weeks pregnant and had frequent ultrasounds to make sure everything is fine. So far, everything has gone great, but I am taking it easy knowing anything can happen at any time, so slowly going forward day by day. Hoping, we will finally have our second child and my son will finally become a big brother.

The blog will start including baby things from now on aswell, so plenty more to post about ;).


40 comments:

  1. Onittelut vielä tätäkin kautta! :)

    ReplyDelete
  2. Ihania uutisia! ♥ Onnea!

    -Toukan äiti

    ReplyDelete
  3. Onnea vielä tätäkin kautta! <3 Ja mitä suloisuuksia onkaan pientä odottamassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Suloisuuksia on joo aika kivasti ;)

      Delete
  4. Onnea vieläkin! :) Jos teille onkin poika tulossa, mulle tuo marjapuuron värinen hattu! <3 Siis siinätapauksessa että täälä kasvatellaan tyttöä :)

    ReplyDelete
  5. Onnea teille aivan valtavasti! Olette todella saaneet pientä odottaa. Suojelusenkeleitä pikkukamulle loppuun asti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, toivotaan tosiaan, että se pieni saataisiin.

      Delete
  6. Isot onnittelut! Rivien välistä asian aavistinkin, vaikken tuota toista blogia ole koskaan nähnytkään. Ja hyvä etten ole, mun sairaalakammo nostaa päätään jo pelkästä ajatuksesta, mitä kaikkea olet joutunut kokemaan :(

    Tsemppiä!

    -Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Mulla taas on piikkikammo, mutta yllättävän iisisti meni pistämiset, ne kun eivät aina sattuneet, kun tuota mahaa on ;).

      Delete
  7. Ihanaa! Onnea! Luin tämän tosiaan aiemmin jo rivien välistä mutta ajattelin että ymmärsinköhän väärin :D. Onneksi en. Tiedän kuinka pitkältä odotus on tuntunut, meidän pientä tehtiin kuusi piiiitkää vuotta ja sitten saatiin tietää ettei meille lasta tulekaan. Tuossa tuo vahinkolapsi ;D (kohta 2-vee) nyt kuitenkin on. Onneksi lääkäritkin joskus erehtyvät! Onnellista odotusta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hui, teilläkin on pitkä taival takana, mutta onneksi olette myös saaneet lapsukaisen :). Ja kiitos!

      Delete
  8. Voi miten onnellisia uutisia! Onnea! Niisk!

    ReplyDelete
  9. Oi miten ihanaa, paljon onnea pitkän odotuksen jälkeen!!! :)

    ReplyDelete
  10. Voi kuinka ihanaa! Paljon onnea odotukseen! On nuo pienet vaatteet vaan niin suloisia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Pienet vaatteet on kyllä ihania ♥

      Delete
  11. Ihanaa, tätä kanssa rivien välistä aavistelin ja toivoin =) paljon onnea loppuraskauteen.

    ReplyDelete
  12. Onnittelut!! Ihania vaatteita ja kyllä kiinnostaa myös vauva jutut! Meillä pienin nyt 6kk :)

    ReplyDelete
  13. Ihana uutinen! Paljon onnea <3

    ReplyDelete
  14. Ihania uutisia - onnea odotukseen ;)

    (ps. en meinaa millään läpäistä "todista ette ole robotti koodia")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Oli pakko laittaa tuo koodi takasin kun on tullut pitkään juurikin robottikommentteja :(

      Delete
  15. Ihania uutisia, onnea koko sydamesta!

    ReplyDelete
  16. Toivotan koko sydämestäni onnea teidän koko perheelle! Tälläisiä asioita puntaroin monena iltana. Lapsia ei tehdä, ne saadaan. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Noh, jotkut saa vaikkeivät halua/toivo ;) Mutta joo, niitä ei kaikki todellakaan tekemälläkään saa.

      Delete
  17. Hurjan paljon onnea odotukseen.

    ReplyDelete
  18. Congratulations!

    We needed over two years for our second child, and he came when I had already convinced myself that I might not have any more kids. I hope everything goes nicely with the pregnancy.

    ReplyDelete
  19. Onnea viela tatakin kautta:) Kylla te noille vaatteille kayttajan saatte:) Ihana toi valk. neulepuku!!

    ReplyDelete
  20. Big congratulations to the new little addition, and thanks for including the happy news in english :) Best of luck with the pregnancy and enjoy your little miracle!

    ReplyDelete
  21. Ihania uutisia! Onnea oikein paljon!♥ Ihanaa, että vihdoinkin teille on tulossa pikkuinen.♥

    ReplyDelete
  22. Congratulations to the whole family for the good news..I wish the best for you all :)

    ReplyDelete
  23. Onnea! ja nyt vasta näin tän..

    ReplyDelete