22 Aug 2012

Lindex for boys

I went to Lindex yesterday and was surprised to find so many cool clothes for boys. I wanted to buy it all, but only got the hoodie. Most of the clothes, including the hoodie, reminded me of Scotch & Soda- clothes, which I like. Here are some of their clothes I really liked.

Kävin eilen Lindexillä ja huomasin paljon ihania uutuuksia pojille. Olisin voinut kassi kaupalla ostella, mutta ostin vain tuon upean hupparin. Se on livenä paljon hienompi, kuin kuvissa. Monet poikien uutuuksista, tuo huppari mukaan lukien, muistuttaa kovasti Scotch & Soda- merkin vaatteita, joista pidän. 
Eilen pääsi huppari testiin Mini Rodinin keltaisten sammareiden kanssa ja oli ihana yhdistelmä. Huppari on hieman normaalia paksumpi, joten täydellinen viileille loppukesän ilmoille.

Tässä vielä muita paita suosikkejani, Lindexin nettisivuilta poimittu.Tämä meiltä löytyy myöskin ja on ihanan slimmi malli!


Onko mikään noista teidän mieleen?

2 comments:

  1. Kiva huppari! Ja tuo puna-valkoraidallinen paitakin on raikas! Meillä on vastaavia Lindexiltä ja ne ovat kestäneet huippuhyvin.

    ReplyDelete
  2. Lindexilla on kyllä kivoja kuoseja ja hinta on tosi edullinen! Ei niin harmita, jos tulee jotain likaa mikä ei enään irtoa. Päiväkotia ajatellen teinkin tilauksen Lindexille ja h&m:lle. Tietysti tuleehan niitä kotonakin käytettyä,mutta en viitsi ihan arvokkaimpia vaatteita päiväkotiin laittaa. :)

    ReplyDelete