7 Jul 2013

Basket for toys

Where do you keep baby toys? I found a nice, colorful basket from Tiger and had to get it for our baby toys that are always kept in the living room. It's big enough to fit all and looks good in our otherwise very black and white living room :).


Missä teillä pidetään vauvaleluja? Löysin Tigerista ihanan värikkään ja reilun kokoisen korin ja se oli juuri sopiva meidän vauvan leluille. Meillä lelut on pääasiassa olohuoneessa, jossa eniten vietetään aikaa, joten jokin kiva kori oli pakko ostaa. Eikä korikaan onneksi ole hinnalla pilattu, nimittäin normaalisti tuo maksaa vain 7€, itse pulitin vain 3€ myyjän sähläyksen vuoksi, joten halpaa, sanoisin ;).



Löytyykö teidän läheltä Tigeria?

Kiinnostaisiko teitä, jos silloin tällöin laittaisin blogiin reseptejä esim. kakkuihin, ruokiin ym? Nyt on nimittäin uunissa BBQ kanaa ja kastikkeen tein itse, joten jos se on hyvää, niin voisin jakaa teidänkin kanssa ;). Eilen tein maailman parhainta pavlovaa...nam nam, ja senkin reseptin voisin jakaa, jos kiinnostusta löytyy...

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

4 comments:

  1. Kiinnostaa... :)

    ReplyDelete
  2. Wautsi, onpa ihanan värikäs kori. :) Meillä on Tiger melko lähellä tossa ja satunnaisesti tulee käytyä. Sieltä tekis vaan ostaa aina vaikka mitä. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. On ihana väripilkku :). Niinhän se vähän on, että kun Tigeriin menee, tekisi mieli ostaa vaikka mitä ;). Onneksi se on hankalan(tai ei kai) matkan päässä, niin ei tule usein käytyä :D.

      Delete