15 Jul 2013

Storksak changing bag

I've had a slow process of finding a nice changing bag and today I finally found and ordered one. I chose one by Storksak and bought it from Vaunu-aitta. I'd like to know if you've had this one or similar and did you like it? 

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt nättiä, käytännöllistä ja kestävää hoitolaukkua ja tänään vihdoin löysin ja laitoin tilaukseen. Valitsin Storksakin Nina- laukun ja toivon että se palvelee meitä pitkään, enkä kyllästy siihen (tuskin). Onko teillä kyseistä laukkua tai muuta merkin laukkua? Onko hyvä? Jos ei, millaisia teillä on käytössä?

Meille tulee tänään vanha koulukaverini muutamaksi päiväksi kylään, joten blogissakin hieman hiljenee. Huomenna tiedossa pieni road trip, joten siitä sitten loppuviikosta enempi :).

9 comments:

  1. Meillä on Emmaljungan sport laukku enkä osaisi enää elää ilman! Tosi kaunis tuo minkä tilasit =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on nyt kanssa tuo sport laukku, mutta eri väriä rattaiden kanssa. En ole yhtään laukkuihminen, joten toivon että tämä laukku on niin kiva että tulee käytettyä silloinkin kun hoitolaukulle ei enää ole tarvetta.

      Delete
  2. Mulla on Marimekon semmoinen olkalaukku, voi pitää ulkoiluvaatteiden sekä siistimpien vaatteiden kanssa ja pysyy aisassakin hyvin. tosin nykyään menee Guessin isommassa laukussa lapsen ja omat kamat kun se on jaettu vetskarilla kahteen osaan :) Semmoisia on muuten tosi vaikea löytää, missä ois kaks lokeroa erikseen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En omista oikeastaan mitään lihmeellistä laukkua kun inhoan laukkuja käyttää, mutta hoitolaukku on pakollinen ja kulkee rattaissa, niin onhan se sitten kiva että oåmiellyttää silmääkin. Sellainen kaksilokeroinen olisi kiva kyllä, saa nähdä millainen tuo on.

      Delete
  3. Mulla ei oo mitään hoitolaukkua. Käytin pojan vauva-aikana mun isoa käsilaukkua mut se alkaa olla aika tyylikkäässä kunnossa (keinonahkaa) ja just eilen katsoin et pitäis raaskia ostaa uusi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla ei tosiaan ole laukkuja kun en ole yhtään laukkuihminen, mutta en tykkää tuon emmaljungan sport laukun ulkonäöstä kun on erivärinen rattaiden kanssa, niin oli pakko ostaa. Menee tuo sitten tosiaan ihan laukustakin joskus :)

      Delete
  4. Mulla oli esikoisen kanssa Storsak ja tykästyin kyllä siihen, että tietyt tavarat olivat aina valmiina kassissa. Loistava valinta :)

    ReplyDelete
  5. Kivannäköinen! :) Meillä oli vaan perus Emmaljungan hoitolaukku, se deluxemalli oli ihan kivakin, mutta voi olla että joskus kolmannelle valitsisin jonkun tuon tyylisemmän :)

    ReplyDelete
  6. Ihanan näköinen laukku! Itselläni oli esikoisen ja kakkosen aikaan ruma alekorista pengottu Emmaljungan laukku. Hommauduin siitä eroon mahdollisimman nopeasti kun tuttipullojen mukana kanniskelu helpotti :) Kuopusta odottaessani löysin Storksakin laukut ja mallin Elizabeth Dove grey. Tilasin Bebesistä, enkä ole katunut. 1,5 vuotta se on nyt palvellut moitteetta. En keksi laukusta mitään vikaa ja ulkonäöstä pidän edelleen. Tavoitteeni oli löytää laukku joka ei näytä hoitolaukulta ja palvelee vielä vauva-ajan jälkeenkin. Tämä näyttää olevan nappivalinta ainakin minulle.

    Minttu

    ReplyDelete