11 Jul 2013

June's Lullaby - Bobo Choses AW13

Yet another cool and quirky collection from the Spanish Bobo Choses. This one is called June's Lullaby and it is "a tribute to the lullabies parents sing to their children before they fall asleep". 
We'll see if we get something from this collection :).











Mitäs mieltä olette Bobo Chosesin uudesta mallistosta? Malliston nimi on June's Lullaby, joka kuvastaa lapsille iltaisin laulettuja tuutulauluja. Vaatteissa seikkaileekin mm. instrumentteja. 
Meille Bobon paidat ovat harmillisesti liian leveitä, mutta collegehousut on olleet tosi hyviä, joten ainakin nuo viimeisen kuvan puna raidalliset housut kiinnostavat :). 

Löytyikö kuvista teille mitään pakko saada- kuosia?

4 comments:

  1. Puuaihe on ihan jees, mutta ei nämä nyt oikein iske. Värit pitäisi nähdä livenä, kun ainakin kuvissa jotenkin nuhruisia sävyjä. Jotain raikkautta kaipaisin. Kevätmalliston värit oli mun mieleen ja sieltä jotain meille tulikin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta, ihanat värit puuttuu tästä mallistosta kyllä, vaikkakaan kuvissa ei tietty kaikkia näykään. Minäkin tykkäsin kevään mallistosta, vaikkei meille tullutkaan niistä mitään. Veikkaan ettei tästä syksyn mallistostakaan mitään tule, ellei aleen jää jotain tai sitten ne helmet julkaistaan vasta myöhemmin :).

      Delete
  2. Minä kyllä tykkään tästä(kin) mallistosta, ja kiva toi aihe, että mallisto kuvastaa tuutulauluja joita lapsille lauletaan (itse hyräilen Brahmsin sitä kuuluisaa ja neiti tykkää). Käivn kurkkimassa Bobo chosesin sivuilta sen videon ja siellä se kitarakuosimekko oli kiva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aihe on kyllä ihana :). Laatuun on valitettavasti saanut pettyä useamman kerran ja ainakin kevään malliston paidat oli leveitä ja lyhyitä, joten ei sovi meille. Mutta katsotaan millaista mallia ne nyt syksyllä ovat :).

      Delete