5 Jul 2013

Colorful baby toys - Lamaze

One of my favorite baby toys come from Lamaze. I like them and baby likes them. They are filled with vibrant colors, textures and noises. I buy them whenever I see them on sale or at the flea market. I have only bought a few full price as they can be pricey. Few of them the baby got from his english grandma.

Yksi lempi vauvalelumerkeistä on Lamaze. Tykkään niistä itse ja vauvaa tykkää myös. Niissä on ihanat, kirkkaat värit, erilaisia ääniä sekä pintoja. Ostan niitä yleensä alesta tai kirppikseltä. Muutaman olen ostanut täyteen hintaan, vaikka nuo ovat aika arvokkaita, muutama ollaan saatu englannin mummulta. Löytyykö teiltä Lamazen leluja?

 Viimeisin lelu Citymarketin alesta, hurmaava jellona :).


 Kohta meillä jo kontataan lelujen (ja veikan) perässä ♥.



6 comments:

  1. Meillä on juurikin tuo Leijona, miehen veli osti sen muistaakseni ensimmäisenä jouluna lahjaksi ja se oli kyllä mieleinen, kun siitä kuuluu se hassu ääni sisältä :) Sen lisäksi yksi kirja ollaan ostettu, enempää ei olla raskittu ostaa kun ovat aika arvokkaita ja kirpparilla ei ole tullut yhtään vastaan :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toi leijona on kiva ja pitää tosiaan jännää ääntä :). Arvokkaita on todellakin, olenkin vain tuon lohikäärmeen ostanut normihinnalla vauvalle syntymälahjaksi, muut onkin saatu ja kuvasta puuttuu ne vaunulelut(niitä taitaa olla 3) sekä yksi kirpparilta löytynyt hirvi.

      Delete
  2. Meilläkin noista tykättiin. Amazonissa on (välillä ainakin) tosi halvalla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, englannissa nuo on edullisempia ja useinkin tarjouksessa. Enempää tuskin kannattaa ostaa, mutta pitääkin kurkata ebayn tarjonta jos jotain kivaa löytyisi ;).

      Delete
  3. Meillä oli käytössä liberokerhosta tullut hirvi ja sairaalasta mukaan saatu jonkin sortin pörriäinen. Sen enempää Lamazea ei tullut hommattua, mutta lapsukainen kyllä tykkäsi näistä leluista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä oli D:llä myös sairaalasta ja liberokerhosta saadut vaunulelut, mutta ei muuta. Nyt ihastuin niihin, etenkin värikkyyteen ja noissa on niin paljon kaikkea hauskaa, että vauvakin tykkää ja jaksaa leikkiä.

      Delete