7 Oct 2013

Dirt is good! - Sormivärit


Kuten otsikossa ja tuossa bannerissa sanotaan, lika todellakin on hyväksi! Itse en tykkää epäjärjestyksestä tai sotkuista, mutta se on ollut väistämätöntä lasten kanssa ja olen sulkenut silmäni sotkuilta, joskus liiaksikin :). Meillä siis todellakin on sotkuista useimmiten. Ihanaa on välillä siivota kunnolla koti kuntoon, mutta parin päivän päästä on taas sotkuista.

Tällä hetkellä meidän vauva sotkee ruoalla ihan kaiken, itsensä, tuolin, pöydän, lattian ym. Ja tämä varmasti pahenee kunhan poika itse rupeaa syömään!

Me pääsimme mukaan Omon Lika on hyväksi- sormiväri kampanjaan ja saimme setin sormivärejä sekä paketin omon pesuainetta. Kävin ostamassa Tigerista pienet canvastaulut sekä yhden isomman ja pistin pojat maalailemaan. Oli huippukivaa molemmilla ja meille syntyi tästä myös todella kivat muistot.D innostui kovasti sekoittamaan värejä keskenään. Hän teki mm. keltaisesta ja sinisestä vihreää ja aivan parasta oli, kun poika sanoi "en voi ymmärtää, minä tein vihreää!" ja hihkui onnessaan. ♥
 Pienempiin canvastauluihin ostin magneetit ja teimme niistä jääkaappiin kivat koristeet.  Isompi teos pääsee myöhemmin seinälle. Tästä syntyi aivan ihania muistoja tulevaisuuteen. Jalan- sekä kädenjäljet etenkin ovat todella ihanat muistot.

Omolla oli kesällä menossa Sormivärikiertue Lahdessa, Tampereella sekä Helsingissä. Tästä linkistä pääset lukemaan aiheesta lisää.

Lisää kampanjasta voit lukea blogeista Materialistimutsi sekä Pieces Of Miracles.


Yhteystössä OMO.

2 comments:

  1. Ihania kuvia, huippu idea tuo magneetin kiinnittäminen tauluun. :)

    ReplyDelete
  2. Sormivärit, I love it! Kiitos hyvistä tauluideoista:) Varsinkin tuo vauvan jalkapohja täytyy laittaa muistiin Pinterestiin:) Tässä meidän toimintaideoita sormiväreilyyn:
    - http://lastentarhanopettaja-aiti.blogspot.fi/2013/06/sormivareilya-taaperolle.html
    - http://lastentarhanopettaja-aiti.blogspot.fi/2013/01/ihanat-sormivarit.html

    ReplyDelete