17 Oct 2013

Outdoor by Ticket

The winter is arriving, there is no escape from it, it's coming fast. Today we had SNOW....I hate the cold, I won't accept the winter is almost here. I won't find my winter jacket, nor will I search for my winter pants :). I will wear my autumn jacket until I freeze outside :D.

Anyway, to at least keep my kids comfortable and warm with this changing weather, a package from Ticket Outdoor could not have come later. As it was snowing, we tried the outfit on! It's perfect!

Talvi se hiipii, eikä sitä pääse pakoon. Tänään satoi täälläkin päin lunta...inhoan kylmyyttä! En ole vielä yhtään valmistautunut talven tuloon, en ole etsinyt toppatakkia tai toppahousuja saati muutakaan talvikamaaa ;). Kuljen syystakissa ja lenkkareissa niin kauan kunnes jäädyn pihalla :D.

Mutta sentään lapsilla on asianmukaiset vaatteet, tottakai ja eilen saapunut Ticketin paketti ajoittui täydellisesti. Koska tänään satoi lunta, piti vaatteita tietenkin testata. 


Testissä meillä tänä talvena Mico- takki, Mercedes- toppahousut, Mikko- pipo, Rib north- rukkaset ja vauvan pitää lämpöisenä ihana turkoosi makuupussi tossut ja tumput. D:n puvun koko on 110cm ja on juuri sopivan kokoinen. Sekä takki että housut ovat miellyttävän ohuita, joten aloitamme talven tällä 2os- setillä, ennen kuin lumet saapuvat. Säästyy näin keltainen haalari lialta ;). Innolla testailemme asua, sillä vastaavaa ei ole aiemmin merkiltä meillä vielä ollut.


Seuraavaksi esittelyssä vauvan toppaa talveksi, toivottavasti pieni mies ehtisi hieman vielä kasvaa ettei haalariin tarvitse hukkua ;).


9 comments:

 1. Onpa kivan näköinen setti. :) hrrr, kylmä on!

  ReplyDelete
 2. Itsekin hankin juuri tuon Ticketin untuvapussin ja pari päivää on ollut juniorilla käytössä. Kätevältä ja lämpöiseltä vaikuttaa vaikka ensin vähän emminkin hankintaa.. Meillä käyttäjä on teidän pojan ikätovereita myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämpimältä tosiaan vaikuttaa tuo pussi. Sopii mielestäni hyvin tuon ikäiselle. Meillä varmasti harjoitellaan jo talvella kävelyä niin tuolta saa kätevästi pois vauvan ja taas takaisin lämpöiseen :)

   Delete
 3. Hei, mitä kokoa tuo pipo on minkä tilasit D:lle? Minulla samanikäinen poika ja pähkäilen kokoa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo taisi olla 50-52 akselilla ja py oli n. 49cm kun sen mittasin pari päivää sitten.

   Delete
 4. Toi Mikko -pipo on niin ihana! Kuvailtiinpa meidänkin blogiin sitä tänään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pipo on tosi ihana ja sopii tuohon asuun tosi kivasti. Piristää tuota tumman sinistä :)

   Delete
 5. Tosi kivat jutut talveen :) Meillekin tuli Mico takki ja kali toppahousut, ne oli tänään käytössä kyläreissulla ja poika pääsi jo leikkipuistossa niitä kokeileen, ihan mahtavat mut aika lämpimät! Baggie haalarilla kotona ulkoiltu :) Miltä noi north rukkaset vaikuttaa, olisko lämpimämmät kuin reimatec ja molo kids? Kun mietin juurikin noit et ostaisin. Onko teillä mikä koko kun ajattelin meille kokoa 3-4v?

  ReplyDelete