20 Oct 2013

New MiMa outfit and other stuff

I ordered this cool Mini and Maximus shirt for D from Coolkids a while back and received the lounge pants as a gift. The size on them both is 6 and my son is 5. Both have some room to grow into, but I'd say to take a size bigger than normal on MiMa clothes. So far the quality has been good, shirt has been washed about 5 times and pants once. 
These photos are from last night of the boys playing in the living room. Our house is a bit of a mess, because we will be moving in 4 weeks time. I've started selling things we don't want to take to the new house and reserved a flea market table for 3 weeks to sell smaller things. There will be posts about new furniture and other decoration things in the blog for sure ;).

Tilasin tuossa jokin aika sitten Mini and Maximuksen collegepaidan Coolkidsiltä ja saimme hieman myöhemmin yhteistyön merkeissä loungepantsit testiin. Molemmat ovat kokoa 6 ja pienellä kasvunvaralla. Sanoisin silti, että vastaavat kokoa pienempää. Paitaa on pesty jo n. 5 kertaa, housuja kerran. Ja mikä parasta, näissä housuissa on tarpeeksi kireä vyötärö, että pysyy ongelmitta meidän hoikkiksella, jes!

Coolkidsillä on nyt meneillään talviale talvivaatteissa, jopa -35%, eli kannattaa käydä kurkkimassa tarjouksia täältä.




Kuvat on eiliseltä, kun pojat leikkivät olkkarissa keskenään. Ollaan tällä hetkellä kolmistaan viikko, kun mies on työreissussa ja sitten alkaakin pakkaaminen, koska me ollaan muuttamassa :). Tampere saa jäädä taakse, vaikkei kauaksi muutetakaan, mutta jotenkin virkistävää vaihtaa vähän maisemaa. Olen urakalla myynyt huonekaluja ja varasin kirpputorilta pöydän kolmeksi viikoksi, jotta mahdollisimman monista turhista jutuista päästäisiin eroon. Kotona käy siis kato ja kaikki on hieman sekaisin.

Luvassa on kuitenkin myös sisustuspostauksia, sillä sisustus menee aika paljoltikin uusiksi. Tänään tällä äipällä on kaksi peliä, pojat menevät siksi ajaksi hoitoon(D tulee toki katsomaan kun äiti huiskii mailan kanssa ;) ) ja jos ensi viikosta selvitään kunnialla niin muuttotohinat voivat alkaa :D. Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

7 comments:

  1. Ihana tuo paita! Tykkään! Tsemppiä muuttoon, innolla odottelen sisustuspostauksia:)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paita on tosi kiva, tykkään erityisesti kun tuo toinen hiha on valkoinen ja siinä pinkki resori :). Kiva, että sisustuspostaukset kiinnostaa!

      Delete
  2. Sisustuspostauksia odotellessa. Niin ja kiva tuo paita , tyylikäs kantaja ja kivat kuvat. Rillumarei uuteen viikkoon siis! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥. Koetetaan saada sisustuspostausta piakkoin ;). Mukavaa viikkoa!!

      Delete
  3. Naurattaa, kun meidän neitillä on tuo sama paita päällä ja juuri samassa kohtaa ohimossa samanlainen jälki :D.

    ReplyDelete