14 Sept 2010

Basics

Meille saapui tänään paketti, joka sisälsi ihan peruskamaa tulevaan talveen ja ensi keväälle. Tilasin Oii Designista Popupshopia ja olen merkkiin todella tyytyväinen.
Harmaa huppari koko 1-2, mutta tosi reilu.
Trikoopaidat musta, harmaa ja luonnonvalkoinen, 1-2 ja 2-3 koot. Reiluja kaikki.
Legginsit kokoa 2-3(reilut) ja sukkikset kokoa 1-2, nämä ainoat jossa koko pitää.

Eli Popupshop on reilua mitoitusta. Nuo 1-2 koon vaatteet vastaavat minusta Lindexin 98-104 kokoa, tai ainakin 98. 2-3 koon vaatteet taas vastaa vastaavasti 104. Nämä ovat siis kaikki liian isoja vielä Danskun päälle, paitsi nuo sukkahousut. Saattaa olla, että legginistkin menee. Ne ovat muuten ihanan kapeaa mallia.


Materiaali on luomupuuvillaa eikä valmistuksessa ole käytetty metallpohjaisia värejä. Materiaali on myös ihanan pehmeää ja laadukkaan tuntuista.

HUOM! Täällä voit voittaa 99kr arvoisen lahjakortin Oii Designin nettikauppaan! HUOM!
 
I ordered some basic clothing from Oii Design for my son. I chose Popupshop as it's made with organic cotton and they look great and feel great. The sizes are larger than normal and all the clothes I got (sizes 1-3) are still too big for my son. So I will have to wait a bit for him to wear them.
Check out here, to win a gift card for Oii Design!

4 comments:

  1. Meillä on Popupshopin baggyt housut koossa 2-3 (98) ja ovat pojalla käytössä eikä mun mielestä yhtään reilut, joten siinä yksi lisäys vähemmän reiluihin vaatteisiin! =)
    On kyllä kiva merkki ja tosi laadukkaan oloinen.

    ReplyDelete
  2. Huomasin, että housut on hieman normaalia/niukempaa mitoitusta kun nuo paidat. Me siis voimme hyvin käyttää noita mustia leggareita. Mutta paidat on kyllä tosi reiluja...pitää tehdä vertauspostaus :)

    ReplyDelete
  3. Onkohan mulle tullu jokin väriähky, kun tuo paitakuva näyttää niin kivalta. Jotenkin rauhalliselta. Tykkään. :)

    ReplyDelete
  4. Kotiäiti: :) Värit on todellakin rauhalliset ja harmoniset ja koska ovat niitä ns. perusvärejä, sopii vaikka värikkääseen alaosaan kaveriksi.

    ReplyDelete