10 Sept 2010

Wool

Kävin tänään kurkkimassa Ideaparkin "syysuutuuksia". Olin positiivisesti yllättynyt Name it:n tarjonnasta. Vinkkinä, että siellä on tänä vuonna yksivärisiä toppahaalareita, ainakin mustia ja ruskeita, mielestäni nättejä. 
Mm. nämä:

Sinne oli tullut paljon villavaatteita, housuja, sukkahousuja, sukkia, haalareita, tumppuja jne.
Ostinkin meille villakalsarit sekä sukkahousut.
Tumman siniset merino villaiset legginsit/kalsarit, ihanan ohutta materiaalia. Valkoiset villasukkikset, jossa 60% villaa, 20% acryylia, 15% nylonia ja 5% elastaania. Kappahlista ostin vielä 3 paria tumppuja syksyn viileille keleille.

Meillä on vielä babyshopista ostettu Molo Kidsin villahaalari(ei tosin täyttä villaa).
Toivottavasti näillä villoilla pärjättäisiin tämä talvi ja selvittäisiin kovilla pakkasilla. Saattaa olla, että haen Name It:stä vielä villaiset, ohuet lapaset rukkasten alle laitettaviksi. Aion myös ostaa merinovillaisen kypärämyssyn.

Onko teillä villaa talveksi? Onko joku tietty villainen vaate koettu erityisen hyväksi?

I went to the shops to see if they had many new items out yet. Name it surprised me positively with a wide range of wool outfits. I bought Daniel a pair of wool thights and leggings. I also have Molo Kids' wool suit for colder winter days. 

15 comments:

  1. Mä ostin name itiltä tuon mustan toppahaalarin yhdelle lapsistani! Vaikuttaa hyvältä.

    ReplyDelete
  2. Nuo Name It- haalarit ei varmaankaan ole kosteussuojattuja...?? Jostain nettikaupasta meinaan bongasin 39,90€ hintaan. Ja siihen hintaan ei taida saada, kuin "tavis"-pukuja. Onko enemmän tietoa? =)
    Mimma

    ReplyDelete
  3. Noissa 34.95€:n puvuissa sanotaan näin:
    "Snowsuit with a soft fleece lining, partially taped seams and reflectors to ensure high visibility. Additional details include a removable hood, elastic and internal wind protection at the wrists and elasticated ankles. Straps on the sleeves for securing gloves and removable, adjustable foot straps made from soft silicone. Waterproof to a level of 1,300 mm"

    ReplyDelete
  4. Mihin kokoon asti noita oli?

    ReplyDelete
  5. Pipsa: Nettisivuilla kokoon 98cm asti, ainakin villavaatetta oli vielä 104cm, en siis tiedä olisiko toppapukuja isompinakin. En siis tarkistanut kokoja kaupassa.

    ReplyDelete
  6. kehtaatko laittaa paljo villakalsareista pulitit?

    ReplyDelete
  7. Pihla: Toki :) Eli kalsongit 19,90€, sukkikset oli 6,95€.

    ReplyDelete
  8. Noi NameItin puvut on kivoja. Se viimevuotinen baby-malli (ruudullinen) oli ainakin kosteussuojattu. Kaveri kehui sitä kovasti. Meillä on hyväksi havaittu ruskovillan silkki-villa aluslapaset, ne on aivan ykköset talvella.

    ReplyDelete
  9. Meidänkin pitäis vielä talven villat hankkia. Kovasti tekisi mieli kaupoille, mutta töiden aloitus ja järkyttävä flunssa on imenyt kaikki mehut :( Kamalaa, kun ei kykene ostoksille ;D

    ReplyDelete
  10. Hei! Mikä liike myy tuota ruskeaa toppahaalaria Ideaparkissa? On muuten ihana:)

    ReplyDelete
  11. Elmiira: Ideaparkissa on Name It:n oma liike, jossa myydään. Anton ja Nina myy myös Name It:iä, mutten tiedä heidän valikoimastaan. Haalari oli nätti ja kauniin ruskea :)

    ReplyDelete
  12. Löytyyköhän tuota isompien mallista haalaria ruskeana?

    ReplyDelete
  13. Tantta: En kyllä sattunut katsomaan.

    ReplyDelete
  14. Eiks toi ruskea haalari maksa 85 egee, ja toi musta on halvempi? Näin ainakin netissä oli... Jos ruskea olis noin halpa, niin heti ostaisin...

    ReplyDelete
  15. Anna: Niin näytti olevan netissä. En tiedä eroaako netin tarjonta kaupan tarjonnasta. Käyn varmastikin Ideaparkissa piakkoin, voin tarkistaa asian, jos muistan ;)

    ReplyDelete