4 Sept 2010

For Sale

En jaksa millään naputella huutikseen, mutta laitan tänne, mikäli menisi tätä kautta kaupaksi.
Siivosin Danskun kaappeja ja meiltä joutaisi pieni määrä kivaa vaatetta myyntiin.

En osaa hinnoitella, joten jos jokin vaate kiinnostaa, laita tarjousta lastenvaateralli@gmail.com, tai keskustellaan yhdessä hinnasta. Haluaisin vaatteet mahd. nopeasti uuteen kotiin.
Nova Starin 80cm(vastaa kokoaan/reiluhko) verkkatakki. Siisti, mutta helmassa ja hihojen resorissa tummia läiskiä, jotka tulleet kun takkia on pesty farkkujen kanssa. Käytössä tummentumat ei edes juuri näy, jos ei niitä osaa katsoa.

Ida T- paita koko 86cm, Mini Rodini tanssiva monsteri t-paita 80/86cm, Mini Rodini raitapaita 92/98(mutta kuten näkyy, lähes samaa kokoa kun nuo 86cm, eli vastannee sitä). Edessä on tummaa tahraa, en ole kokeillut tahranpoistoa), PO.Pin auto t-paita 86cm, siisti. Bobo Choses hämähäkkipaita koko 1v, vastaa 68/74cm, siisti, 2 krt päällä ollut.
Hatley vuoritettu sadetakki 18-24kk, sisäpuolen froteessa hieman tummentumaa, en ole pessyt. Molo Kids fleece- haalariMYYTY, siistikuntoinen koko 80cm, reiluhko), uudet Moonkids froteehousut 86cmMYYTY, Ticketin uutta vastaavat Ontario Bib- vk housut 74cm, vast. 80cmMYYTY.
Molo Kidsin vihreät rukkaset koko 1-2v, vastaa 1v, Oranssit mitzi rukkaset kokoa 1-2 ja vastaavat kokoaanMYYTY. Me&I uusi velourtakki 86/92cmMYYTY, ruskeat froteehousut sekä vihreät kokoa 74/80, molemmat reilut ja hyväkuntoisetMYYTY.

8 comments:

  1. Vieläkö molo kidsin vihreät rukkaset vapaana?

    ReplyDelete
  2. haisulin äiti: rukkaset ovat vielä vapaana :)

    ReplyDelete
  3. Onko sulla vielä tuo Mini Rodinin kelta-valkoinen jemmassa...? Mä muistin että jossain mä olen sitä katsellut enkä silloin ostanut, ja nyt kun punavalkoinen käytössä meillä niin keltainen himottaisi kanssa :D Vaan mistäs enää löydät... :D

    ReplyDelete
  4. Iitunen: Valitettavasti on jo myyty :(. Mäkin ottaisin mielelläni isommassa koossa saman paidan, jos jostain löytyisi.

    ReplyDelete
  5. Joo arvelinkin että myöhässähän mä nyt enää olen, vaan piti tarkastaa kuitenkin! Kiitos vastauksesta :)

    ReplyDelete