2 Sept 2010

Knitted

Me lähdettiin pikavisiitille ikeaan ja postiin. Mittari näytti alle +10, joten päälle valikoitui sukkahousut, farkut, trikoopaita sekä ihana Nextin kudottu takki.
Tuo takki on niin suloinen. Koko taisi olla 18kk, eli sopii vielä hyvin syksyn. Hihat ovat pitkät, joten ne pitää kääriä. H&M:n farkut on tyttöjen osastolta, koko on 86cm. Tennarit Converse ja pipo H&M.

Alla olevaan kilpailukysymykseen on tullut yllättävän paljon kommenttia.
Heti kun olemme keskustelleen säännöistä yms. Molo Kidsin yhteyshenkilön kanssa, voin laittaa kilpailun käyntiin. Joten siihen asti odotellaan ;)

3 comments:

  1. Ihana, tyylikäs pikkumies! Oon ihan "koukussa" sun blogiin, sillä saan hurjasti vinkkejä meidän samanikäisen pojun pukeutumiseen ;). Pitääpä vierailla farkkuostoksilla tyttöjen osastolla, sillä olen melko ranttu pojun farkuista. Suosikit meillä on tällähetkellä Nova Starin farkut.

    t. Pojun äippä

    ReplyDelete
  2. Hei! Hauskaa, että olet koukussa ;) Kiva jos täältä saa muutkin vinkkejä! Tosiaan, noissa tyttöjen puolen farkuissa on myös vyötäröllä kiristys, joten saa juuri passeliksi pojalle. Meidän suosikit ovat myös Nova Starit, ne on kyllä ihan parhaat!

    ReplyDelete
  3. Ihana takki! Meilläkin on paljon housuja tyttöjen puolelta :)

    ReplyDelete