29 Sept 2010

Shopped

Ensimmäisen kerran ostin PO.Pista meille ulkovaatteen. Ihan hetken mielijohteesta, vaikkei varsinaisesti tarvittukaan. Mutta olen tyytyväinen. Hyvä ostos oli, täydellin kirpakoille syyspäiville!

Elikkä tämä syksyn uutuus, kuorihaalari irroitettavalla fleecevuorella. Täydellinen tarhaan. Näyttää kuvassa hieman hassulta kun kiristin tuon vyötärön, mikä on muuten huippujuttu, koska sen saa näyttämään tosi kivalle hoikan lapsen päällä(kuva tulossa, kun saan napattua päivänvalossa). Koko on 92cm ja menee keväälläkin.

Mukaan läks myös etsimäni ohut, merinovillapaita koko 86/92cm. 

Babyshopin pakettikin saapui, sekä pari muuta ihanuutta(joista joskus myöhemmin oma postaus).
Tuo Brandin college paita on NIIN täydellinen!! Se on juurikin se etsimäni hoikan pojan collegepaita. Voi olla, että tilaan vielä sen mustankin. Nämä kapeat colleget ovat todella harvassa. Eikä näössäkään mitään moittimista, kerrassaan ihanat. 
Nova Starin punainen pipo koossa S tuli tilaukseen myös mukaan. Takki on varmasti sopiva ensi keväänä ja syksynä ja kesällä, on todella ohut. Piposta ei kai tarvitse sanoa mitään ;)

5 comments:

  1. Hienoja ostoksia olen jälleen kerran tehnyt!! :)

    Meidän Brandin takki kotiutui myös eilen ja meni heti testaukseen, hyvältä vaikuttaa :)

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla, että Brandin colleget sopivat hoikille. Pitää itsekin tarkastaa malliston tarjonta, josko olisi jotain meidän tyyliin sopivaa :)

    ReplyDelete
  3. Kivoja ostoksia! Meillä on myös Popin vk-haalari ja ollaan kyllä tykätty! Ja poika kun on hoikka meilläkin, niin vyötärön kiristyksestä olen ollut tosi kiitollinen! ;)

    ReplyDelete
  4. Minulle tuli babyshopin paketti ja siellä oli tilaamani ihanat the BRANDin collegehousut. Ne_on_ihanat!
    Ihastelin tuota collegepaitaakin, mutta jätin vielä tilaamatta.. ehkä sitten seuraavassa tilauksessa...

    tervetuloa vastavierailulle blogiini

    ReplyDelete