20 Sept 2010

Emu Australia

Aiemmin jo mainitsin, että meille on tulossa Emut Uudesta Seelannista. Tilasimme ne Nature Shopista  ja siellä luvataan, ettei tullimaksuja esim. tarvitse maksaa.

Meidän paketti kuitenkin päätyi tulliin ja sieltä sen kävin hakemassa. Veroihin meni yhteensä 61€. Yhtiö on kuitenkin mielestäni oikein mallikas ja lupasi palauttaa maksamamme verot luottokortille. Niitä odotellessa, ainakin nyt jäi kaupasta todella ihana kuva.

Hauskaa tosin oli, että customs lapussa luki sisällöksi kirjoja ja hinta oli halvempi, kuin mitä kengät maksoi. En tiedä sitten joutuuko tällaisesta kyseinen yhtiö vaikeuksiin, mutta ei ainakaan laillista hommaa.

No tärkeimmät tietty olivat kengät ja kuinka täydelliset olivatkaan!
Hullaannuin ihan täysillä! Pidin jo heti tänään koulussa omiani ilman sukkia. Ei hikoillu jalat sitten yhtään, ei tullut kuuma eikö kylmä. Ovat maailman pehmeimmät kengät.

Danskun kengätkin osuivat nappiin. Tosin hieman jäi harmittamaan, että heillä ei ollut lyhytvartisissa muita värejä kuin vaaleanpunainen. Päädyimme siis pitkävartisiin ruskeisiin, jotka ylettyvät polvitaitteeseen. Onneksi kasvunvaraakin on, jospa se jalka hieman kasvaisi pituutta.
Omani ovat vaan niin ihanat! Ovat mallia Paddington High ja kokona 37.
Danskulla classic tall, koko 24. 

Onkos teillä käytössä Uggeja tai Emuja(tai samaa kai ne ovat)?

EDIT! Rahat palautuivat luottokortille alle vuorokaudessa. Eilen illalla laitoin sähköpostilla kopion maksetuista veroista ja yöllä ne olivat siirtyneet paypaliin ja sieltä kortille :)

We got some Emu's in the post today. They came from New Zealand and were stopped by Finnish customs. Luckily the company is great and they promised to pay us back for the taxes. I am totally in love with mine and already wore them at school today. Daniel's are a bit tall, but hopefully not too much.

22 comments:

  1. Ihania on molemmat :) mitä maksoi postareineen?

    ReplyDelete
  2. Postareita ei ollut, eli mun kengät oli 119€ ja Danskun tais olla 70€ tms.

    ReplyDelete
  3. Ihanat kengät ja varmasti lämpimät! miten arvioisit kokoa, täytyykö ottaa yhtä kokoa suurempi kun jostain luin että näin kannattaa tehdä? oli nuo koot jännästi et 39 ja sitte 40/41,pähkäilen et minkä koon tilais:) Ihana poika ja ihana blogi sinulla!

    ReplyDelete
  4. Mun jalka on 36/37 joten otin 37 ja oli ihan passelit. Mahtuu myös paksumpi sukkakin. Uggeissa ainakin jossain lukee, että ovat reilua, mutta mun mielestä nämä vastaa kokoaan.

    Kiitos ;)

    ReplyDelete
  5. Jee, täällä odotellaan innolla omia lyhytvartisia samasta paikasta! Jännittää mistä saakka niitä kenkiä saa käydä hakemassa, kun jonkun blogikirjoituksesta ymmärsin, että ihan lentokentälle asti pitää mennä?

    ReplyDelete
  6. Voi vitsi, muakin himottaisi!Itselle olisin tilaamassa, mut harmittaa jos jäävät tulliin. En tiedä edes missä täällä pohjanmaalla on lähin tulli :) Laitathan infoa miten rahojen palautus sujui, josko uskaltaisin sitten tilata!

    ReplyDelete
  7. Ihanat on!
    Voisiko Danskun kenkiä kääntää varresta...itse olen omia UGGeja pitänyt niinkin.

    ReplyDelete
  8. Kivan näköiset on molemmat kengät! Nuo eivät tosin ole ihan meidän tyyliä ja hintakin on aika suolainen :(

    Laitathan jossain vaiheessa kuvia Danskusta kengät jalassa, olisi kiva nähdä miltä ne näyttää :)

    ReplyDelete
  9. Mulla on perus-Emut ja tykkään kyllä kovasti, ihanan lämpimät! =)

    Aina kun mä olen tilannut jotain EU:n ulkopuolelta on pakettiin oltu merkitty pienempi summa. My Rocking Wardrobe ainakin sillä koittaa juuri välttää tuon paketin tulliin joutumisen.

    ReplyDelete
  10. Ihanat! Mä olen kanssa suunnitellut ostavani jotkut tuon tyyppiset kengät sekä itselleni että Toukalle. Olen myös mahdoton vilukissa, joten tulisi kyllä tarpeeseen!

    ReplyDelete
  11. Voi että, noi on kyllä niiiiin lämpöset näköset ja ihanat.. taitaa joutua itsellekin tilaamaan. Sekä meidän isommalle poitsulle kans. Ostinkin jo kokeilumielessä hänelle eBaysta yhdet käytettynä, mutta koko oli liian suuri. Mutta muuten tykkäsin kyllä tosi paljon.

    ReplyDelete
  12. ja nyt hinta noussu 30€!! voi että ku en eilen tilannu,nyyh!

    ReplyDelete
  13. Oho!! Niimpä olikin, aika outoa. Mä nimittäin kattelin noita jo monta viikkoa ja hinta oli aina saman sen 119€.

    ReplyDelete
  14. Thanks for blogging about us! We are happy to hear you had a good shopping experience with Natureshop! We do want to offer our customers excellent service and want to hear about questions or issues, so we can help solving them.
    Just to clarify , we offer FREE shipping worldwide. If the size is not right, just return to our UK based warehouse and we will send out a new pair to you. Also if you are not happy with the boots just return them and you will have your money back.
    Please visit our facebook page http://www.facebook.com/join.natureshop and http://twitter.com/natureshop_
    for more info about us and keep up to date!
    Happy shopping! Katarina @Natureshop

    ReplyDelete
  15. Moi,

    Eksyin jotain kautta blogiisi ja jäin heti selailemaan :) Näitä emuja juurikin samaisesta putiikista olen pohtinut tilaavani, vaan kokoa pohdin. Olisin hurjan kiitollinen, jos kertoisin oman jalanpohjasi pituuden? Luulisin, että tuo 37 olisi oikea, minulla jalanpohjan pituus 23,5cm. Kiitos!

    ReplyDelete
  16. Outi: Jalkapohjani on 22cm pitkä. Nuo kengät hieman falskaa ilman sukkia, mutta sukkien kanssa ovat passelit, ei kuitenkaan pienet tms.

    ReplyDelete
  17. Kiitos hurjan paljon vastauksesta, tilaan siis 38:t :)

    ReplyDelete
  18. hei! kysyisin että käsittelitkö kengät jollain suoja-aineella?mulla ois solis merkin aqua stop ainetta vaan en tiiä kannattako noita käsitellä vai meneekö pilalle?!

    ReplyDelete
  19. Kati: Noihinhan on myytävänä "omaa" suoja-ainetta, eli kannatan sellaisen käyttöä. Mä en itse ole vielä laittanut, mutta tarkoitus olisi, muuten menee pilalle jos kastuu kovasti.

    ReplyDelete
  20. Hei, osaisitko sanoa missä tuota suoja-ainetta Emuille on myynnissä ?
    Haluisin mun Emuille kans sellaista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, olen käyttänyt sellaista kun Reingard tms. Muistaakseni myydään ihan normi kaupoissa kuten prisma, sittari jne. Meillä ei ole erikseen ollut mitään näille kengille pelkästään tarkoitettua ainetta.

      Delete