23 Sept 2010

Winter?

Olimme lähdössä käymään mummulassa, kun koin tilaisuuden hyväksi kokeilla Nova Starin toppatakkia. Ostin takin huutiksesta ja koko on 86cm. Aivan passeli se on ja menee koko talven -JES! Kokeilin myös Emuja noin, että varsi on käännettynä(kiitos vaan vinkistä) ja ovat passelit.

Kun teimme lähtöä. ei Dansku halunnutkaan ottaa takkia pois, taikka kenkiä. Me sitten lähdimme pihalle toppatakissa :) Tosin, takki ei ole kovin paksu ja alla oli vain todella ohut trikoopaita, että kuuma ei tullut. Tuntui vaan hassulta lähtee "talvi" kamppeissa pihalle.

Mummulan(minun mummu) jälkeen ajoimme keskustaan hakemaan Mummia(äitini) ja käväisin Kuopuksessa ihastelemassa. Kaikkea ihanaa siellä  on ja ostaisin kyllä kaupan lähes tyhjäksi, mikäli lompsa antaisi myöden. Menin katsomaan olisiko collegepaitoja, mutta eipä ollut muulla kuin Geggamojalla ja se malli on meille liian leveä. Mukaan tarttui kuitenkin kaksi söpöistä pipoa Villervallalta ja Aarrekidiltä.

Myyjä "tunnisti" meidät ja jäinkin höpöttämään hänen kanssa pitkään, sain alennustakin -15% joten paljon kiitoksia Kuopukseen, tulen ehdottomasti pian uudelleen ;). Jäi nimittäin jutut hieman kesken.

HUOM! Kuopuksessa kaikki Dunsit -15% alennuksella 3.10 saakka ja muistakaahan liittyä myös Kuopuksen Facebook- ryhmään!
Villervallan raitapipo.
Aarrekidin valkoinen.

Kotona odottelikin pari pakettia, josta kuoriutui nämä:
Niilo Ilosta tilaamani Albababyn setti. On muuten tosi ihana!! Otin koon 92/98, sanoisin sen vastaavan 92cm.
Ihanan(kerrankin) hoikka malli, täydellinen meidän ruipelolle.
Kasvunvaraa on ja käännettävien resorien ansiosta menee pitkään!


5 comments:

  1. Ihana Dansku ja upeat vaatteet, kelpaisivat kaikki meillekin :)

    Mukavan persoonallisen näköinen tuo AlbaBabyn setti ja Villervallan pipo on tosi herkku.

    ReplyDelete
  2. Meillä sama takki, mutta kokoa 92, joten voi olla, että oottaa vielä ensi talveen :)

    Söpö on tuo AlbaBabyn setti, paitaa mietin mäkin tosta.

    Ja ihan on semmoinen tunne, että oon Bongannut Danskun joskus Ideaparkissa, sua en kylläkään muista nähneeni ;)

    ReplyDelete
  3. Petra: Voi hyvinkin olla, siellä kun käymme varmasti kerran viikossa ;) Yleensä oon Danskun seurassa, mutta toisinaan on myös mummi tai pappa. Hihkase jos näet meitä.

    ReplyDelete
  4. Nuo kengät näyttää jalassa paljon kivemmilta kuin yksistään =) Ja Nova Starin toppishan on ihan supermagee, kun meilläkin on se kaapissa ;D

    ReplyDelete
  5. Meillekkin kotiutui eilen tuo ihana Albababyn setti Niilo Ilosta. Suloisen pehmoista ja laadukasta materiaalia ja käyttöaika tosiaan pitkä noiden resoreiden ansiosta. Kokeilin aamulla settiä pojulle, tarkoituksena tosiaan vain kokeilla, mutta päälle jäi ;).

    ReplyDelete