8 Sept 2010

Robeez & Denim

Dansku aloittaa päiväkodin ensi viikolla. Pikkuruisin muutoksin tosin. Sain hänet nimittäin vuoropäiväkotiin, jossa hän viettää ne iltapäivät, jolloin itse opiskelen. Eli kaikki kääntyi juuri niin hyvin kun voi. Dansku siis tulee olemaan tarhassa ma-ke klo 15.45-20.30. 

No mutta, tarhaan tarvitaan(no tarvitaa ja tarvitaan) kerhotossut, niin kävin pikaisesti Ideaparkista hakemassa Robeezin nahakaiset tossut. Dansku olisi kovasti halunnut paloautolliset, mutta ei tietty ollut kokoja. Päädyimme mopotossuihin. Paloautot ostetaan, jos jossain nähdään.

Samalla kävin pitkästä aikaa Lindexillä ja koska diggaan nyt kovasti farkuista, nappasin parit.
Motskari kerhotossut...on kyllä aikas kivat äidinkin mielestä ;).
Lindexistä pillifarkut sekä tähtiarmyfarkut. Molemmat kokoa 92cm, mutta kuten näkyy, nuo pillit on aikas paljon pidemmät. Upeat ovat molemmat :)

4 comments:

  1. Noissa Lindexin tähtifarkuissa on kyllä aika lyhkäsen oloiset lahkeet. Meillä nuo 92 -kokoiset on olleet käytössä jo pitkään ja kaapissa odottavatkin jo samat farkut koossa 98. Enää ei kauaa mene, kun joutuu siirtymään niihin. En tykkää, että lapsella nousee lahkeet kovasti, vaan pitää olla vähän pitkät :)

    ReplyDelete
  2. Noissa Lindexin tähtifarkuissa on kyllä aika lyhkäsen oloiset lahkeet. Meillä nuo 92 -kokoiset on olleet käytössä jo pitkään ja kaapissa odottavatkin jo samat farkut koossa 98. Enää ei kauaa mene, kun joutuu siirtymään niihin. En tykkää, että lapsella nousee lahkeet kovasti, vaan pitää olla vähän pitkät :)

    ReplyDelete
  3. Minäkin olen katsellut noita pillifarkkuja (ja jättänyt vielä toistaiseksi hyllylle), ovat kyllä ihanan näköiset! Jos jostain löytyisi tummemmat pillifarkut, niin ostaisin varmaan heti:)

    Reetu

    ReplyDelete
  4. Reetu: Nuo on aivan tosi hienot, nuo pillit :) Olipa vielä oikein poikien puolella, niin ei tarvinnut tyttöjen tangosta hakee. Mielestäni oikea väri on inansa tummempi/savumpi :)

    ReplyDelete