19 Sept 2010

Busy busy

Me ollaan pakattu ja siivottu koko viikonloppu, meni siis nopsasti. Asunto on nyt lähes tyhjillään, ensi viikolla pari rundia pitää heittää, muutoin pikkuhiljaa valmista. Kaikki edellisen asunnon kamat, joita ei heitetä roskiin, tulee tänne meille. Ja siis mihin ihmeeseen ne mahtuu? Meillä on nyt olkkarissa 2 sohvaa ja on niin ihanan ahdasta.

Rankalla kädellä karsitaan ja ainakin tv-taso/hylly, kirjahylly, ruokapöytä sekä toinen sohvista joutaa myyntiin.
Mutta sitä pikkusälää on ihan hirveästi! Meillä on tässä 66m2 kolmio saunalla ja ylimääräisellä wc:llä, eli tilaa ei vaan ole. Kellari on nyt ihan piripintaan täys, samoin reilunkokoinen vaatehuone.

Noh, jos sitä tässä jaksaa olla vielä hetken aikaa ja suunnittelee sitten isompaa(ja se muutto taas hirvittää!).

No anyways, tänään pääsin sitten iltapäivästä vähän tuulettumaan ja suunnattiin tietenkin ideaparkkiin. Siellä saan harvemmin käydä ilman Danskua, joten jotain ehtii ostaakin.
Itselle lähinnä katselin, mutta ei mitään löytynyt. Pitää mennä kierrokselle keskustaan, jossa H&M:llä on parempi valikoima.

Jotain tarttui pikkumiehelle mukaan kuitenkin.
Lisää villaa Name It:stä. 2 sukkikset, sukat sekä tumput.
Farkut H&M tyttöjen puolelta ja paksut collegehousut.

Itselle ostin yhden, kauan himoitsemani jutun, nimittäin Fjällravenin Kånken repun. Otin samaa väriä, kuin mitä Danskun mini versio on. Saa ihanan repun koulutarvikkeille :)

Olen etsiskellyt parina päivänä ebaystä Danskulle villakangastakkia, duffeli- tyylistä ja nyt löytyi.
Huuto loppui  ihan äskettäin ja voitin.

Sopii mainiosti kauppa/kyläily- takiksi ruskeiden Emujen kaveriksi(jotka muuten ovat jääneet tulliin. Haen ne huomenna, maksan 23% veroa, mutta upea kauppa lupasi maksaa nuo verot takaisin luottokortille!).
Väri on oikeasti ruskea, ei harmaa ja merkkinä Zara. Takki on uusi, ilman lappuja ja koko 18-24kk, toivon ettei ole niukkaa mitoitusta.


2 comments: