11 Oct 2009

In love with RED

Minä olen ihan hurahtanut punaiseen väriin Danskun vaatteissa.Valehtelematta, meillä on viikon sisällä joka päivä ollut jotain punasta päällä jossain vaiheessa päivää. Ehkä tuo punainen vaan piristää muuten tätä syksyn harmautta.

Meillä erityissuosiossa on nuo Moonkidsin froteiset housut, jotka ovat vaan NIIN ihanat, että ne on kieltämättä olleet päällä lähes joka päivä ja olen yrittänyt varjella niitä likaantumiselta, jotta saataisiin päälle seuraavanakin päivänä :). Nyt tosin ovat jo pesun tarpeessa ja tänään onkin ollut vaihteeksi päällä ruskeaa.


 Ihanaiset punaiset!


Kiipeiliä punaisissa.

 
Lempisetti päällä 

Perjantaina jätin kummitätini vierailun takia ompelukurssin väliin, vaikkei olisi nyt ollutkaan ommeltaviakaan lukuunottamatta yhtiä trikoohousuja. Kävin kuitenkin eurokankaassa, sillä Ottobre- lehdestä bongasin ihanan hupparin, jonka haluaisin toteuttaa Danskulle. Ostin sitä varten punaista sekä valkoista velouria, ennestään Triteksistä ostamani mustan velourin seuraksi. Saa nähdä, jääkö kankaita, sillä haluaisin mustan hupparin punaisin tehostein, sekä punaisen hupparin valkoisin tehostein + punaiset housut valkoisin taskuin. Jos ei kangas riitä housuihin, pitää sitten hakea sitä lisää.
  
Tällainen huppari on yrityksessä ensi viikon kurssilla.
 
ja näistä kankaista
 
Musta joustofrotee vasemmalla on eurokankaasta ja siitä olisi tarkoitus tehdä vetoketjuton huppari + housut. Valkoinen + tummansininen fleece on triteksiltä ja niistä yritän tehdä dinohatun. Valkoinen trikoo myöskin triteksiltä ja on vielä auki, mitä siitä tulee :)

Iloista viikonalkua kaikille :)

1 comment:

  1. Mulla on kans tullut punainen vaihe päälle. Ennen en tykännyt yhtään, mutta nyt kolahtaa. Nättejä vaatteota teillä!!

    ReplyDelete