4 Oct 2009

Rubber Rainia kevääseen


Meillä muutaman kerran käytössä olleesta ticketin mustasta rubber rainista irtosi takista napin toinen puolisko ja se on jättänyt takkiin reiän, eikä meillä ole toista nappia siihen painaa. Ticketin webshopiin olin yhteydessä ja lähetän huomenna mustan puvun takaisin. Tilalle he lupasivat lähettää pyynnöstäni ruskean rubberin ja kokoa 80cm, jotta menee sitten keväällä. Keväällä, kun sen mustan ostin, ruskeaa ei ollut enää jäljellä, joten tosi kiva nyt saada ruskea, jonka siis alunperinkin halusin. Lisäksi tuo meidän musta on 74cm ja keväällä jo pieni, joten kaikki meni nyt oikein hyvin ja kiitos siitä ticketille.

Kuvaa ruskeasta rubberista en löytänyt, joten kuvassa plain rain ruskeana, mutta mielestäni tuo on niin ihanan suklainen väri!

5 comments:

 1. Ihana väri tuo ruskea. Toivottavasti sitä saa myös ensi vuonna, kun tämän vuoden ulkovaatehankinnat on jo tehty. Jos maku ei vuoden aikana muutu, niin ensi vuonna meillekin tulee ruskeaa. :)

  ReplyDelete
 2. HIMPPASEN parempaa palvelua kuin kämäsellä Reimalla!!!!

  ReplyDelete
 3. Hyvää palvelua olet saanut. :)
  Minä taas en saanut, kun tilasin Ticketin alesta turkoosin rubber rain puvun ja siitä puuttui kokonaan ylin tuulilistan nappi. Oli vaan reikä siinä kohdassa.
  S-postitse kyseltyäni asiasta tilalle vaan lähetettiin uusi nappi!!
  Siis itse pitäisi viedä korjaukseen ja maksaa sekin kulu, vaikka uutta luulin saavani.. :(

  ReplyDelete
 4. Mia: Harmi juttu :(. Siis itsekin ostin tämän alesta ja vielä viime keväänä, mutta siis olemme sitä nyt käyttäneet vain muutaman kerran.

  Lähetin heille kuvan napista ja ehkä he sitten katsoivat, ettei sitä voisi itse korjata, nimittäin se nappi on niin, että se "koiraskappale, joka siis on siinä vetskarin vieressä, sen toinen puoli on lähtenyt irti, eli sen alapuoli on vielä paikallaan ja pilkottaa reiästä läpi, mutta se on sen verran iso, ettei sitä saa revittyä siitä pikkureiästä irti. :) Hankala selittää.

  ReplyDelete
 5. Blogissani on sinulle jotain =)

  ReplyDelete