15 Oct 2009

Leggarit, sukkikset, päivän asut sekä (joulu)ostokset!!!

Nonii, nyt tulee sitten monta asiaa kerralla...mites teillä, kummista teillä tykätään enempi legginseistä vai sukkiksista? Olen jostain syystä hamstrannut meille kasan leggareita, mutta on tullut huomattua, että sukkiksia tulee käytettyä enempi. Legginsejä onkin sitten välillä käyetty mm. yöllä. Talvipakkasilla luulen, että sukkiksia tulee käytettyä paljon enemmän.
 
Ylärivissä legginsit(4 ekaa Mini Rodini, 3 oikean puoleista omatekemiäni; fleece + 2x joustofrotee)
Alarivillä osa sukkiksista.

Meidän päivän asut olivat tänään seuraavat:


Ulkona: Ticket to heaven baby baggie 74cm, Timberland- kengät 21, Reimatec vk-hanskat koko 1 sekä Reiman 48cm kypärämyssy.
Sisävaatteena: Mini Rodinin v.pun nuottibody(onko muuten teidän mielestä liian tyttömäinen??) ja omatekemät collegehousut(aaaah, ihana punainen!!). Naamassa on mangojugurttia koristamassa olemusta ;)

 Olen nyt ihanan aikaisin liikkeellä!! Olen nimittäin ostanut jo muutaman joululahjan Danskulle..tai ainakin toinen on. Eli Traderasta huusin turkoosit froteehousut Me&I 86/92cm, sekä uuden Shampoodlen track suit- puvun turkoosina, koko 80+. Tuon Shampoodlen laitan ainakin pakettiin, koska on uusi ja jos nuo turkoosit housut ovat nyt liian isot, niin nekin menevät pakettiin.
Mitä te aiotte hankkia joululahjaksi taaperolle? Vinkkejä? Leluja me ei tarvita, joten jotain muuta...kehittävää :)

11 comments:

 1. Meillä on tytön joululahjatoiveena Muumikuppi ja -lautanen sekä pussilakanat. Ja lammasrukkaset.

  Meilä on sukkiksia paljon enemmän, tosin koska käytän goreissa erikoissukkia niin toki on myös leggareita. Talvi näyttää kumpia käytetään enemmän. Nyt käytetään vuorellisten housujen alla polvisukkia :)

  ReplyDelete
 2. Meillä on käytössä sukkiksia, mutta haluaisin myös noita leggareita. Ja musta tuo nuottibody on ihana! Voisin pitää meidänkin pojalla. :) Ja tuo Ticketin haalari... Ihanan värinen!

  Niin ja sitä vielä, että meillä taitaa joulupakettiin eksyä vaatteita, vaatteita ja vaatteita! :D Ehkä jokunen lelukin ja luultavasti potta, kun sitä ei vielä ole.

  ReplyDelete
 3. Minä olen käyttänyt molemmilla lapsilla sukkiksia ja kuopukselle olen surutta säästellyt siskon vanhoja punaisia ja valkoisia, ärhäkimmät pinkit ja pitsikuvioiset annoin kaverin tytölle. Myös potkuhousuja olen pitänyt sukkisten tapaan kuopuksella, esikoisella jätin potkarit jo vauvavaiheessa pois.

  Meillä on ollut aina käytäntö, että jouluna vain pari pakettia on leluja ja muut ovat tarpeeseen eli esikoinen on saanut mm. petivaatteita, maton huoneeseensa jne. joululahjaksi ;) Kirjoja ollaan myös suosittu.

  ReplyDelete
 4. Tytöllä sekä sukkahousuja että leggareita. Housujen alla käytän kuitenkin melkein vain sukkahousuja eli leggarit on esim velouria ja käytetään mekkojen tai tunikoiden kanssa. Pojilla useimmiten sukkahousut. 3 v:llä on joitakin pitkiä kalsareita, mutta nuorimman kaapista ei edes löydy muuta kuin sukkahousuja.

  ReplyDelete
 5. Meillä ei ole käytetty pojalla sukkahousuja yli vuoteen, kalsareita yms. vain. Poika ei tykännyt sukkikista, enkä liioin minäkään.:) Vauvalla käytän sukkiksia.

  Joululahjaksi en ajatellut ostaa vaatteita, kun niitä tulee muutenkin ostettua. Duploja ajateltiin ostaa joku isompi paketti ja pyytää niitä muiltakin. Poika tykkää niistä nyt eniten ja itsekin joudun niillä joka päivä rakentaa, joten kiva jos niitä on paljon ja erilaisia.;)

  ReplyDelete
 6. Meiltäkin löytyy sekä leggareita että sukkiksia. Leggareita käytän lähinnä sisähousuina ja pakkasilla puen yleensä sukkikset. Jotenkin ne sukkikset on monen vaatekerran alla kivemmat, kun ovat niin ihonmyötäiset eivätkä jää ruttuun.

  Joulupakettiin ehdottaisin Mauri Kunnaksen kirjoja. Meillä ovat 2v. pojan mieleen, erityisesti se "Hurjan hauska autokirja" =)

  ReplyDelete
 7. Meilläkin suositaan sukkiksia ainakin vielä. Ärsyttää vain kun ne tuppaa nyppyyntymään niin herkästi. Lindexillä olisi ainakin ihania muumi kalsareita :) Ticketti on aika herkullisen värinen :)

  ReplyDelete
 8. Meillä on pojilla käytetty vain leggareita. En voi mitään, mutta sukkikset tuntuvat niin tyttömäisiltä..

  Joulupaketteihin meillä pakataan kirjoja sekä legoja + brio junaradan osia :)

  ReplyDelete
 9. Myös meillä joulupaketista löytyy brion junarataa ja legoja, sekä eläinpyramidi-peli. Ja kirjat on aina toivottuja lahjoja!

  ReplyDelete
 10. Meillä käytetään varmaan aika samanverran sekä leggareita että sukkiksia tytöllä. Pojalle en ole koskaan käyttänyt sukkiksia, Vauhtivekaroiden äidin tapaan minusta ne tuntuvat hieman tyttömäisiltä, vaikka eivät varmaan sitä oikeasti ole =)

  Voi, odotan joulua innolla. Koetan pitää lahjamäärän kohtuudessa, mutta varmaankin tulee laitettua sekä lelua että vaatetta pakettiin...

  ReplyDelete