30 Oct 2009

Pieniä hankintoja :)

Nyt on taas vihdoin hetki aikaa käyttää blogin parissa :) En mennyt tänään ompelukurssille, kun kankaat olivatkin lopussa, enkä siellä voinut tehdä mitä piti(pipoja). Ensi viikolla siis suuntana kangaskauppa ja sitten voin tehdä tilaushatut valmiiksi.
Vihreästä velourista, jonka löysin kirppikseltä, ompelin Danskulle pipon, joka sopii mainiosti ticketin vihreän puvun kanssa.Ompelukoneeni on aivan surkea, vaikka onkin ihan uusi....mutta uudet ovatkin huonompia kuin vanhat teräksiset, joten ensi viikolla suuntaan myöskin ompelukoneliikkeeseen ja mahdollisesti vaihdan nykyisen koneeni vanhaan, kunnon koneeseen. Aplikointijälki tuossa pipossa ei ole mitään priimaa, kun kone takkusi niin kovasti, silti kuitenkin kiva tuli :).

Kirppiksillä en ole paljonkaan kierrellyt, tai muutamia kertoja, mutta mitään ei ole löytynyt.
MLL:n lastentarvikekirpparilta, jossa itsekin olin myymässä, löytyi muutama kiva juttu:

Lindexin housut ja hupparit. Nämä olivat kirpparin avatessa hinnoiltaan 10€/huppari ja 8€/housut, mutta muutama minuutti ennen sulkemista sain tuon hupparin hintaan 5€ ja housut kaupan päälle. Samalta myyjältä ostin myös tämän:


Me&I body, hintaa 3€(kirpparin alussa 10€!). Koko olikin 62/68, jonka huomasin vasta myöhemmin ja tämä menee Danskulle, mutta on sen verran nafti jo, että jääpi talteen tai lähtee myyntiin.

Traderasta olen myöskin huudellut kaikenlaista, oikeastaan Me&I:ta lähinnä...mm tällaisia:

Siilitakki ja pilvi- paita, 86/92cm.


Vihreät velourhousut 86/92cm, turkoosit ja ruskeat housut 74/80cm.


Noiden kahden ekan Me&I vaatteiden kanssa tuli tämä Ida T t-paita 92cm.

Muut ostokset ovat:Duns sienibody 80cm, tämä olikin todella lyhyt ja hieman venähtänyt...ehkä teen tästä paidan tai sitten myyn eteenpäin. Tämä oli huutiksesta 12€.JJ:stä Tutan ruskeat norsuhousut 86cm, nämä meillä myös punaisena.

Ebaystä Mini Rodinin legginsit 80/86cm ja huuto.netistä Mini Rodini paita 80/86cm.

4 comments:

 1. Kivoja ostoksia. Aikamoisia kirppishintoja!!!

  Minkämerkkinen kone sulla on? Itsekin haaveilen ompelukoneen ostosta ja olen miettinyt, että ostaisinko jonkun vanhan koneen vai kohtuuhintaisen uuden.

  ReplyDelete
 2. Mulla on myös uusi kone, jonka sain vuosi sitten miehen vanhemmilta synttärilahjaksi. Nyt se on ollut jo kahdesti huollossa :( Meillä kotikotona oleva äitini vanha kone taas toimii kuin unelma eli munkin tekisi mieli kyllä vaihtaa. En tartte miljoonaa eri ohjelmaa ja digitaalista näyttöä vaan ihan vain perustoiminnot oli napinläpi, suora ja siksak.

  ReplyDelete
 3. Minulla kanssa nyt viikonloppuna tarkoitus tilata Hobby hallista tai NetAnttilasta saumuri ja mietin vaan että onkoohan nuo hyviä vai susia..
  Mutta ei auta, kun kerta ostona en pysty nyt maksamaan ja kone on saatava tietenkin malttamattomana heti! ;)
  Ompelukone on minulla anopin vanha ja pelittää tosi hyvin ainakin suoraa ja siksakia.

  Hieno pipo!, ja löydötkin ihanuuksia. Ihana värisuora noissa housuissa. :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on muistaakseni Toukokuussa ostettu Brother Xl-3600, joka on ostettu NetAnttilasta. Kone on aivan surkea...tai no, kyllä sillä voi joitain kangasta varmasti ihan ok ommella suoralla...siksak toimii silloin kun haluaa ja ohuiden kankaiden, kuten trikoon ompelu on täyttä tuskaa! En siis suosittele ainakaan tuota konetta.

  Saumurina mulla on huippu Bernina Bernette 334D, joka on yli 20v vanha, äitini kone. Se on juuri huollettu ja siellä sanoivat arvoksi 1700€ pintaan ja on kuulemma parempi, kuin mikään markkinoilla nyt oleva kone...eli saumuri pelaa!

  Mulla olis tuolla kätköissä tätini vanha singeri, joka vaatisi huollon, mutta ehkä kuitenkin vaihdan tuon Brotherin johonkin vanhaan, niin ei jää se lojumaan tuonne vaatehuoneeseen. Suosin siis itse vanhoja koneita, harmi vaan, ettei niitä saa osamaksulla :P, sen vuoksi Mia minäkin ostin netanttilasta...

  ReplyDelete