17 Oct 2009

Ostoksia

Tänään olimme Muksut-messuilla ja kivaa oli, tarkemmin messuilusta voit lukea täältä.

Ostoksia tein vain muutaman, sillä kivaa tarjontaa ei juurikaan ollut. Aarrekidin legginsejä ja hupparia hypistelin monet kerrat, mutta en sitten ostanut, ehkä joskus.

Mukaani tarttui Metsolan froteehousut ruskeana(niitä lähdin ostamaankin) sekä Me&I pöydästä 15€:lla ruskea velourhuppari.

Kävimme myös illemmalla Sokoksella katsomassa uudet ihanat Tutan norsut ja niistä lähti pari mukaan. Odotin enempi valikoimaa, mutta heillä oli vain bodeja, legginsejä/housuja vihreänä sekä punaisena ja terällisiä haalareita. Haluaisin vielä ainakin paidan/yökkärin, jos jossain tulee vastaan, sekä ruskeat housut, jos sellaisia on.


Me&I velourtakki 86/92cm.


Metsola froteehousut 80cm


Tutan norsubody 80cm(nämä eivät muuten ole kovin reiluja, kuten muut tutan vaatteet yleensä).


Tutan norsujoustofrotee leggarit 80cm! Ihanat!


Illan asu :)

Eilen ompelukurssilla sain puolivalmiiksi tällaisen hupparin:


Ensi kerralla laitetaan vetoketju ja kiinnitetään huppu. Tähän aion vielä tehdä samalla tyylillä housut sekä samanlaisen hupparin musta-valkoisena :)

9 comments:

  1. Ihania hankintoja! Itse olen suuntaamassa messuille huomenna ja täytynee ottaa rahaa mukaan (kortti tuskin käy missään???).

    Tuttakin on aivan ihanaa. Olisikohan sitä Jesper Juniorissa Ideaparkissa???

    Olisin muuten kysynyt tuosta Traderasta. Olen huomannut, että siellä olisi paljon halvemmalla tuotteita ja aivan ihania ovatkin osa! Yritin rekisteröityä sinne,mutta he hylkäsivät hakemukseni sen ollessa ulkomailla eivätkä voi varmistaa olinpaikkaani?!? Miten sinne voi siis rekisteröityä tällainen suomalainen?

    ReplyDelete
  2. Oletkin varmaan jo messuilla ehtinyt käymään, mutta joissain paikoissa kyllä kävi kortitkin, käteinen tosin paras maksuväline :)

    Huomenna tai Tiistaina suuntaamme Ideaparkkiin, niin katsastan tuon tutan tilanteen, toivottavasti olisi sielläkin.

    Traderasta kyllä en osaa sanoa, sillä ainakin se minut suostui ottamaan "jäsenekseen" vaikka Suomessa asunkin ja siis ihan suomalaiset osoitteet yms. sinne laitoin. Mieheni yritti myös saada sinne tunnukset, mutta hylkäsivät hänetkin...aika kumma juttu. Tietäisikö joku muu, mikä mättää?!?

    ReplyDelete
  3. Kivoja ostoksia!Olisinpa päässyt tuonne messuille, mutta olivat turhan kaukana :( Minkäs pituinen Dansku muutes on? Tai missä koossa otit nuo tutan legginssit? Kaveri lupasi käydä puolestani Cittarissa niitä katselemassa ja mietinkin, että minkä kokoiset meille kannattaisi ottaa. Nyt on käytössä 80/86 vaatteet, vaikka Eevi onkin jotain vähän päälle 70 cm pitkä. Mutta jos on niukkaa mitoitusta niin jääköhän 80 jo kohta pieneksi?!

    ReplyDelete
  4. Meillä on nuo leggarit kokoa 80 ja ovat vielä pituudesta reilut, että menee kyllä pitkään. Dansku oli 1v neuvolassa 74cm, nyt ikää 1v 1kk 3vkoa, eli varmaan ainakin se sentti tullut lisää. Meillä kyllä Danskulla on lyhyet jalat ja kaikki 74 housutkin vielä menevät hyvin päälle. Mutta suosittelen 80cm tai 86cm housuja teille(olisin itekin varmaan ottanut 86cm, muttei siellä ollut).

    ReplyDelete
  5. Olisihan tuo koko selvinnyt tekstistä, jos olisi malttanut rauhassa lukea :) Meillä nyt housutilanne hyvä (liiankin hyvä, hih) joten taidan ottaa varastoon ne 86 jos vain on kokoja. Ruskeet ja punaiset legginssit on saatava ja sit mielisin sitä kokopukua.

    ReplyDelete
  6. Käytiin ystävän kanssa tänään Jesper Juniorissa. Sinne oli juuri tullut viisi laatikkoa Tutan retronorsuja ja päästiin penkomaan sieltä ihanuuksia (myyjien kauhuksi varmaankin). Mutta sain kaikki mitä halusin. Tosin, nyt mietin olisinko halunnut niitä vielä lisää.hmm....

    ReplyDelete
  7. Myrmeli: Me käytiin siellä myös eilen, aamupäivällä, eikä vielä ollut uutuuksia...harmi :(. Mitä kaikkea siellä oli?

    ReplyDelete
  8. Kaikki mun mielestä;)Itse ostin esikoiselle pitkähihaisen pyjaman. Legginsit oli kaikissa väreissä, ihanaa froteeta! Bodyt oli, myös yksivärisenä. Potkarit, yöppä yksiosaisena. Vauvannuttu. Varmaan saattoi olla muutakin, mutta me löydettiin noista mitä haluttiin! Varmasti kyllä menevätkin nopeasti, tuntuvat olevan suosittuja.

    ReplyDelete
  9. Me käytiinkin siellä eilen :P Ja otin sitten nuo ruskeat housut vain. Yökkäri vois tulla sitten joululahjaksi ja mietin myös sitä froteista kokohaalaria(yöhaalaria)...meillä kun ei sellaisia ole ollut käytössä, kuin ihan vauvana, niin en tiedä tuleeko käytettyä.

    JJ:ssä ne on muuten laittanut noille hintaa paljon enempi! Nimittäin sokoksella oli housut 8,95€, kun JJ:ssä 9.90€!

    ReplyDelete