31 Aug 2010

Aarrekid

Tein eilen ihka ensimmäisen tilauksen Aarrekidille. Tilasin meille hiuppusuloisen avaruushupparin.


Dansku saa tämän 2-vuotislahjaksi sukulaisiltaan, jotka antoivat rahalahjan, koska leluja emme tarvitse. Otin koon 90, toivottavasti ovat reilua mitoitusta ja menisi pitkään.

Onko teillä ollut Aarrekidiä? Oletteko tykänneet?

10 comments:

  1. Meillä on koon 90 Aarremetsä-huppari ja leggarit, ovat ehkä vähän pientä kokoa. Pitkien resorien ansiosta menevät kyllä pitkään, huppari ainakin mahtuu sällille vielä ja pituutta n. 92 cm.

    Meille tulee samanlainen huppari koossa 100! =)

    ReplyDelete
  2. Joaksella (n.90cm) tuo 90 koon huppari on ollut käytössä vuoden verran, mutta nyt vähitellen se on jäämässä pieneksi. Mahtuu kyllä, mutta isompi koko olisi jo parempi (nyt selkä näkyy kumartuessa ja käsien resoreita voi pitää vain tuolleen pitkinä). Ei siis ole mitään jättimitoitusta vaan kokoaan vastaavaa, ehkä jopa hiukan pientä. Mä en taas valitettavasti tykkään tuosta uudesta kuosista, joten uutta ei ole meille tulossa.

    ReplyDelete
  3. Hups...mä jotenkin kuvittelin, että on reilua mitoitusta. No pitää kokeilla ja jos tuntuu naftilta, niin pitää sitten vaihtaa isompaan. Toivoisin kuitenkin, että menisi ainakin vuoden.

    ReplyDelete
  4. Meille tulossa myös tuo huppari ja sen seuraksi mustat legginsit :)

    naftia mitoitusta on kyllä sillä pojallani joka täyttää lokakuussa 4on aarrekidin avaruuspaita kokoa 110/116 ja se on juuri nafti joten tilasin kokoa 120 hänelle.

    Tervetuloa vierailemaan blogiini :)

    ReplyDelete
  5. Naftia mitoitus on! Vielä pienempää omaan makuun kuin Lindexin mitoitus. Kyllähän nuo resorit esim.hupparissa hihoja pidentää,mutta kun rupee menemään napapaidaksi niin ei auta:/

    ReplyDelete
  6. Mustakin toi huppari on valtavan ihana! Täytyy katsoa jos sen saisi jotenkin ujutettua budjettiin :)

    ReplyDelete
  7. Niin, ja unohtui mainita, että mun blogissa olisi sulle jotain ;)

    ReplyDelete
  8. Meillä on aarrekidiä ollut ja aivan valtavan ihana ja laadukas ekki, mutta pientä mitoitusta. Suosittelevat Aarrekidiltä ottamaan kokoa-kahta isompaa kuin muutoin ottaisi.

    ReplyDelete
  9. Ihana kuosi näissä Aarrekidin uusissa vaatteissa!

    ReplyDelete
  10. Psst... jos joku haluaa pieneksi menneistä luopua, me voidaan mieluusti ostaa ne pois :)

    ReplyDelete