10 Aug 2010

Talvihaalarigallup

Muistatteko, kun vuosi sitten kirjoitin gallupin toppavaatteista?
Löysin sen, kun rupesin etsimään. Nyt varmasti aika ajankohtaista, joten se löytyy täältä.

Tuosta siis on vuosi ja meiltä löytyy lisää kokemuksia, jotka jaan nyt tässä.

Ticket to heaven baby baggie 74cm:

Olin tyytyväinen haalariin. Ehkä hieman liian baggie mun makuun, sillä Dansku on hoikka. Meille ei varmaan enää tuota samaista haalaria tule juurikin tuon pussimaisuuden vuoksi(itseasiassa me kokeiltiin 86cm baggieta, joka oli sanansa mukaan baggie, siis todella pussi Danskun päällä). Muutoin haalari toimi hyvin, Dansku pääsi sillä liikkumaan suht. hyvin. Ikää käyttöajalla oli 1v3kk-1v7kk, kunnes haalari rupesi jäämään hihoista ja lahkeista lyhyeksi. Pituutta käytettäessä oli n. 75cm-80cm, eli haalari oli reilu.
Puku lähti uuteen kotiin uudenveroisena, ilman mitään käytönjälkeä.

Molo Kids polaris 80cm:

Aivan huippu! Ostin tämän vasta lopputalveen, mutta olisi meillä mennyt ehdottomasti koko talven.
Käytössä siis meillä n. 1v5kk-1v8kk ja pituudella 78cm-81cm. Olisi mennyt vielä keväänkin, jos siis talvi olisi jatkunut. Heijastimet ovat ihan ykköset ja on sopivan kapea hoikalle lapselle. Meillä myös kaikki selkä-, jalka- sekä käsimitat pitivät hyvin, ehkä selkämitta aavistuksen rupesi kyykkiessä kinnaamaan lopussa, muttei liikaa, eikä haitannut käyttöä.

Tämäkin haalari on meiltä lähdössä uuteen kotiin uudenveroisessa kunnossa, ilman käytönjälkiä.

Jos sinulta löytyy kokemuksia viime talvelta, jotka haluaisit jakaa, kommentoi tähän postaukseen lisäinfoa lukijoille :)

7 comments:

  1. Meillä suosikkihaalareina olleet Minymot viime vuonna. Ihanan notkeita ja helposti puettavia pukuja. Lämpimiä. Vastaavat kokoaan. Minymot kierrätetty loistavassa kunnossa eteenpäin.

    Oli myös noita Tickettejä ja hyviä nekin, kireät hihan-ja lehkeensuut tosin joskus kiireessä rasittivat.Kierrätetty eteenpäin uuden veroisina.(Pinkki puku juuri huutiksessa).


    Tänä vuonna meillä on taas Tickettiä koska kestävät likaa, kulutusta ja märkää hyvin. Suunnitelimissa ostaa myös Minymon haalri.

    ReplyDelete
  2. Meillä luotetaan tänä vuonna Minymoon, molemmille on kaapissa viime vuoden alesta puvut.

    Tämän vuoden mallistosta en löytäisi sopivan näköistä, tykkään yksivärisistä.

    Mini a ture oli aivan loistava viime vuonna, mutta harmittavasti niin pieni kooltaan, että ei saatu alehaalaria tähän vuoteen, vaan se oli käytössä viime kevättalven.

    Molo on ehkä paras kaikista. Taidan hankkia sitten kuitenkin toiseksi puvuksi sellaisen. On kestävin kaikista, mitä meillä on koskaan ollut. Lisäksi malli hyvin istuva eikä sellainen roikkuva säkki.

    Ticket dissataan, on juuri sellainen säkki ja meillä lika tarttuu liiaksi kankaaseen (eikä todellakaan lähde pyyhkäisyllä irti).

    H&M on kauppatakeissa (ja kaipa niitä uskaltaa leikkiessäkin käyttä).

    Saatan ostaa Reimatecin haalarimalliset housut lapsille. Ja jos markettimerkeissä on joku kiva yksivärinen, tai ainakin melkein, niin voin harkita tytölle kakkospuvuksi.

    ReplyDelete
  3. Molon talvivaatteet ovat olleet ihan ykköset meillä, ja niitä tulee taatusti taas olemaan meillä tulevana talvena.

    Ticketiä meillä oli yhtenä talvena, eikä enää tule. Ticketit ei vaan ole yhtään passeleita meidän hoikalle pojalle. Ja lisäksi en tykkää, kun Ticketeissä on melko kireät lahkeensuut. Niitä on ikävä kiskoa saappaiden päälle.

    ReplyDelete
  4. Ihana ja niin osuva postaus, kiitos tästä!:) Uskallanpa minäkin nyt laittaa tuon Molon haalarin tilaukseen, meillä kun poika on juurikin samankokoinen tulevana talvena. Ticketin baggie on myös odottamassa, mutta eilisen sovituksen perusteella tulin samaan tulokseen, että melkoinen säkki se on;) Kiitos myös aiemmasta vastauksestasi näitä Molon haalareita koskien:)

    Mira

    ReplyDelete
  5. Mira: Kiva, jos oli apuja ja onnea toppahaalari valinnasta(molemmista) Molon haalari on kyllä ihan mahtava! Itse ajattelin viime talvena, että tänä talvena kokeilen jotain uutta(mm. minymo), mutta pitäydympä Molossa, kun se on meille niin passeli!

    ReplyDelete
  6. Meillä taidetaan tänä talvena palata Reimaan. Ticketiä puntaroin toisena vaihtoehtona, koska välikausiasut ovat olleet tosi tykättyjä. Ticketin kireistä lahkeensuista täällä on ollutkin jo mainintaa, lisäisin miinuspuoleksi myös fleecevuoren. Yleensä fleeceä puetaan välikerrokseen ja fleece fleecevuorta vasten on todella "tönkkö" pukea päälle vrt. esim. Reiman liukaspintaiseen sisävuoreen. Lisäksi en tykkää Ticketin vetoketjun väristä. Ne ovat niin "metalliset" ja esillä. Lisäksi karvareunuksinen huppu on turha, tosin sen saa pois. Tykkään Reiman ruskeanharmaasta "kuraväristä". 1 ja 3v. pojille löytyi minua miellyttävät yksiväriset haalarit pienillä tehosteväreillä hihoissa. Popin pukua myös harkitsin, mutta se kaatui 80 senttisen puvun huputtomuuteen. Se on ehdottomasti oltava haalarissa.

    ReplyDelete
  7. Meillä on kahlattu monen monta pukua läpi ja Ticket vie voiton kestävyydellään. Pienellä taaperollahan kestää melkein mikä vaan hyväkuntoisena, mutta isommilla päiväkotilaisilla lumettomana talvena ei kestä mikään ehjänä. Haarniskaakaan ei voi laittaa. Tosin viime talvena oli poikkeuksellisen luminen talvi etelässäkin ja talvivaatteet säilyivät hyvinä. Liputan siis Ticketin ulkovaatteille ja mitä fleeceen tulee, niin kelillä jolloin Reimatecin alle joutuu sullomaan ekan paksun välikerran, niin Ticket menee paksuutensa vuoksi sellaisenaan. Meillä muutenkin välivaatteina käytetään villaa koska fleece on tosiaan aika tönkköä eikä niin miellyttävä välikerta.

    ReplyDelete