29 Aug 2010

Ticket, Reima & Molo

Äitiliini tuli katsastamaan meidän Molon haalarit ja samalla toi mukanaan Ticketin baby baggien koossa 86cm ja Reiman örkkihaalarin koossa 92cm, jotta me voimme niitä verrata. Hän oli sovittanut molempia hänen haalareitaan pojallaan ja molemmat olivat säkkejä, joten halusimme verrata kokoeroja. 
 Ticket ja Molo Pyxis
Alimmaisena Reima, Ticket, Molot


Tuloksia:
PYXIS 92cm    h-l: 35cm, n-h: 55cm, k-h: 25cm, lev: 37,5
POLARIS 92cm   h-l: 35cm, n-h 54cm, k-h: 25cm, lev: 36cm 
TICKET BABY BAGGIE 86cm  h-l 28cm, n-h: 60cm, k-h: 24cm, lev: 46cm
REIMA 92cm h-l: 36cm, n-h: 54cm, k-h: 29cm, lev: 45cm

h-l = haara-lahje
n-h = niska-haara
k-h = kainalo-hiha
lev = leveys lantion kohdalta

Eli, Molon puvut ovat lähestulkoon saman mittaiset, leveydessä on vain 1,5cm ero. Ticketin baggie on leveydeltään valtava Moloihin verrattuna, samoin on kyllä Reimakin.

Meille ei ainakaan mitenkään sovi tuo Ticketin baggie malli tuolle hoikalle pojalle. Kokeilimme kerran 86cm baggieta ja se oli tosiaan kuin säkki Danskun päälle.

Oletteko muut huomanneet samaa? Vai onko ongelma vain hoikilla lapsilla?

5 comments:

  1. Jee, teit postauksen! Pitää laittaa kirjanmerkkeihin, kun saa kaikki mitat kerralla.

    Tuossa violetissa Ticketissä suurin ongelma on kyllä tuo hurja niska-haara, kun jää haarat roikkuun polviin. Sitten vielä leveysongelma päälle, niin huh huh.

    Toka kuva on kyllä hyvä :D

    ReplyDelete
  2. no meillä ei ole kovin hoikat lapset, joten en osaa sen puolesta kommentoida, mutta mielestäni meillä ei ticketit ole roikkuneet, koska niska-haara mitta näissä on meillä ollut yleensä hyvä. sellainen pussimaisuus on mielestäni ollut vain söpöä pienellä lapsella, mutta isommalla lapsella mielestäni istuvampi haalari on paremman näköinen.

    ReplyDelete
  3. musta tuntuu että meillä roikkuu tiketin 92 normimallinen vk-haalarikin pahasti.

    Mimo on sen just 12 kiloa ja aika pitkä. eli moloa mielummin meille!

    ReplyDelete
  4. Meillekin Ticketin baby baggie on luultavasti aivan liian leveä, järkytyin todella kun sovitin 92 cm pukua meidän tällä hetkellä n. 93 cm pituiselle pojalle, niska-haara roikkui melkein nilkoissa :) Täytyy hankkia joku muu puku nyt ainakin alkutalveksi ja miettiä, tuleeko tuo baby baggie ollenkaan käyttöön meidän pitkälle ja hoikalle pojalle.

    ReplyDelete
  5. Hei saako kysellä vähän tyhmiä :) Tai lähinnä esittää tyhmän pyynnön. Voisitko mitata noiden Molojen lahkeensuiden leveyden? Ostin itse juuri käytetyn, mutta uutta vastaavan Polariksen (86), joka on muuten upea, mutta ne lahkeensuut näyttää jotenkin aivan valtavilta - johan sinne menee lumetkin sisään.. Mietin vain, onko edellinen omistaja jostain mystisestä syystä venytellyt vai onko ne oikeasti sellaiset.

    ReplyDelete