11 Aug 2010

What's IN

Mua alkoi huvittamaan, kun olen hurahtanut taas yhteen merkkiin. Kun Dansku oli ihan pieni ja kun blogia aloin ylipäätänsä kirjoittamaan, ensimmäinen merkki, joka oli tosi IN, oli Molo Kids(sisävaatteet). Ne olikin meillä suosiossa monta kuukautta.

Sen jälkeen tuli retrotyyli, josta lemppareina tuli Småfolk, froteiset vaatteet, myllymuksujen kuosilliset frtoeet jne. Aika pian sen jälkeen tosin, suosioon nousi Mini Rodini, joka pysytteli lempparina tosi pitkään ja on edelleenkin yksi suosikeista. 

Jossain vaiheessa hetken oli IN myös Moonkids, mutta en ole kovin tyytyväinen hinta-laatuun, joten sitä en viitsi juurikaan enää ostaa.

Musta-valko-harmaa kausi alkoi tuossa keväällä ja on jatkunut edelleen ja pidän meidän pojan tyylistä tällä hetkellä tosi paljon. 

Miksi aloitin tämän postauksen....kun nyt meillä on taas se yksi IN merkki :) Eli Nova Star!
Se merkki on kuin tehty Danskulle. Se poikkeaa hieman meidän "normi" vaatevalinnoista, mutta pidän siitä siksi, että se on sporttinen. Ne on erittäin laadukkaita ja tosi hyvän näköisiä. 

Uudesta mallistosta haluan vaikka mitä, mutta hillitsen itseni ja olen muutoinkin nyt ostoslakossa, sillä me ei tarvita mitään. Viimeiset Nova Starit vähään aikaan saapui tänään Sisukkaan -50% alesta. En ole koskaan ostanut kyseistä merkkiä normihinnalla, sillä se on liian hintava budjetilleni, mutta onneksi suurin osa päätyy myös alemyynteihin.
Chinos Sand- housut 86cm sekä harmaa huppari 98cm. Molemmissa on reilusti kasvunvaraa, mikä on ihan huippuihana juttu! 
Kokeiltiin myös tuota aiemmin tilaamaani 86cm takkia ja hyvin sopii! Mami tykkää -niin tykkää poikakin! Ainakin ilmeistä päätellen...;)

Huutiksesta huusin meille vielä talveksi toppatakin

Mikäs muukaan kuin NS! Nyt puuttuu vielä toppahousut, jotka varmaankin käyn ostamassa ihan H&M:ltä tms. Sitten onkin meidän talvi ihan kunnolla kasassa!

Loppuun vielä yksi Lindex ostos:
Aivan ihanat, meidän näköiset ja halvat(7,95€!).

Mikä merkki teillä on nyt IN? Mitkä ovat aiemmin olleet IN?

5 comments:

  1. Nova star on kova sana meilläkin :) Ja Molo kids, Minymo, Ticket, Mini rodini, Cupcake ja Po.P. Ne mistä tykkään nyt eniten :)

    ReplyDelete
  2. On kyllä tosi makeita nuo Nova Starin vaatteet :) mielelläni kyllä hankkisin meillekkin juuri nuita huppareita mutta turhan kalliitta kukkarolleni :D
    Jos aijot luopua moonkidsin vaatteista niin ilmottelehan,täälä saattaisi löytyä ostaja niille :D

    -TiiA-

    ReplyDelete
  3. Mulla on pysynyt samat merkit (Molo, Mini Rodini, Småfolk ja Moonkids) suosikkeina vuodesta toiseen. Välillä vaihtelee ykkössuosikki, mutta oikeastaan aina on löytynyt jotain noilta merkeiltä poitsun vaatekaapista.

    Itse olen aina ollut tyytyväinen Moonkidsin laatuun. Mitään moitittavaa en ole löytänyt heidän vaatteiden laadusta, ja hintakin on ihan kohdillaan. Moonkidsin vaatteet sopivat hyvin meidän hoikalle pojalle. Ja varsinkin uudempi joustofroteehousumalli (kuminauhat lahkeensuissa) sopii todella hyvin hoikan pojan jalkaan.

    Molon vaatteista ulkovaatteet ovat ihan parhaita. Ne sopivat myös todella hyvin hoikan pojan päälle. Ja heijastimet Molon ulkovaatteissa ovat todella suuri plussa.

    Mini Rodinin tämän kevään/kesän mallisto oli mulle pienoinen pettymys. Muuta ei siitä mallistosta tullut ostettua kuin pantterikuvioiset T-paidat. Onneksi nyt syksy/talvimallistosta löytyy vaikka mitä kivaa.

    ReplyDelete
  4. TiiA: Multa pitäisi löytyä Aquan värinen Moonkidsin huppari 92cm sekä keltaiset 86cm housut, jotka voin myydä. Lisäksi olisi ihan uudet, käyttämättömät turkoosit housut kokoa 86cm. Jos kiinnostaa, laittaisitko mailia lastenvaateralli@gmail.com.

    Sande: Moonkidsiltä sain kerran sellaisen hupparin, jossa taskut oli ihan eri tasoissa. Lisäksi vetoketjun vieressä kulkeva tikkaus oli päättelemätön ja näin ollen purkaantunut. Sain tuon vaihdettua, mutten silti ole kovin tyytyväinen. Sen sijaan mm. ribbipaita on ollut hyvä!

    Molo Kidsin ulkovaatteet on munkin mielestä parhaita ja sopii tosiaan hoikalle pojalle mainiosti. Tähtiheijastimet ovat ihan huiput!

    ReplyDelete
  5. Mä olen "harrastanut" lastenvaatteita vasta niin vähän aikaa, että hirveästi suosikkeja ei vielä ole, ainakaan entisiä sellaisia :) Ja osa merkeistä joita kovasti ihastelen on vielä täysin käytännössä testaamatta.

    ReplyDelete