28 Aug 2010

Tryout

Tässä haalari päällä testauksessa. 
Tulos: Sopiva talvella, lahkeet pitkät, mutta kengän kanssa sitten ok. Hihat ehkä hieman lyhyet, mutta voi olla, että näyttää vaan, kun hihansuut on napakat. Kaikinpuolin täydellinen malli meidän hoikkikselle, ihana, suklaanruskea sävy, aivan ihana!
Tässä kuvassa näkyy haalarin oikea väri parhaiten.

6 comments:

 1. Näyttää kyllä ihanalta ja tuo väri! Just ihana!

  ReplyDelete
 2. Tosi hyvältä näyttää tuo haalarin malli, ei ole liian leveä. Ja väri on herkullisen ruskea, ihana :)

  ReplyDelete
 3. Ihana haalari! Olen juuri tuota mallia ajatellut meidän kuopukselle. Minkä kokoinen teidän poika on? Jos uskaltaisin tilata ilman sovitusta..

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Dansku on 85cm pitkä ja painaa 10,5kg, eli on hoikka.

  ReplyDelete
 5. Hei sanos viä mitä tässä on parempaa kuin Polariksessa. Vai kumpi on susta parempi? Näyttää kyl tosi hyvältä. Se ticketti, mitä sovititte, oli kyl iha säkki. Mut samaa vikaa, toi näyttäis kyllä täydelliseltä, mutta ehkä sittenkin se Polaris himottais enemmän, kun toi kumminkaan pue ite ja tykkään enemmän sen ulkonäöstä.

  ReplyDelete
 6. Äitiliini: Polariksen ja Pyxiksen ero on ainakin, että Polariksessa on lahkeissa lumilukot ja kumilenkut, jotka menee kenkien alle, Pyxiksessä ei kumpiakaan. Muutoin erona sitten nuo vetoketjut. Leveys ja muutoin koko on ihan sama molemmissa. Mä tykkään molemmista yhtäpaljon, mutta näkee sit talvella onko jompi kumpi "parempi" käytössä.

  ReplyDelete