17 Nov 2010

26th

Aamulla heräsin normaaliin aikaan ja kävin hakemassa Danskun viereeni. Opetin hänet sanomaan Onnea ja kerroin, että on äitin syntymäpäivä. Sain suloisimman lauseen, Onnea Äiti! 

Vietin tänään siis 26-vuotissynttäreitä. Tätini ja serkkuni kävivät illalla kylässä. Päivällä kävi äitini, isäni ja veljeni.
Lauantaina tulee vielä muutama vieras, eli mitään suurjuhlia en ole pitämässä.

Lahjat tähän mennessä ovat olleet mahtavia.
Englannin sukulaisilta tuli lähinnä rahaa, tädiltä sain mustan laukun ja setin huulikiiltoja, serkulta luomiväripaletin sekä hiuslakan(on kampaaja) sekä äitiltä suklaaleivontakirjan. 
 Kukkalähetti toimitti miehen puolesta kukkapuketin :)
 Taitaa olla ensimmäinen laukkuni, siis sellainen joka on varta vasten minulle ostettu!(en ole laukkuihminen, mutta nyt on ruvennut kaipaamaan olkalaukkua ja sille onkin ollut jo pidempään tarvetta).
 Suklaaunelmakirjasta taidan heti kokeilla jotain reseptiä Lauantain kakkuun. 

Pieni apuri, ottaa mahtavia kuvia kamerallaan ;)



11 comments:

  1. Hyvää syntymäpäivää ja paljon onnea vaan!

    ReplyDelete
  2. Paljon onnea!

    Voi kun Dansku on taas suloinen!

    ReplyDelete
  3. sähän oot ihan junnu vielä! :)

    paljon onnea!!

    ReplyDelete
  4. Kiitos kaikille onnitteluista, olette ihania :)

    ReplyDelete
  5. Onnea ja häh, ihmetykseni. Käsitinkö nyt oikein että olet ollut nainen ilman käsilaukkua? Missä sää sit oot kuljetellu kaikkee tarpeetonta ku mä oon ymmärtäny et kaikilla naisilla on aina laukullinen ihme sälää mukana :DD

    ReplyDelete
  6. Anonyymi: Kiitos :) Ja olen ihan täysin taskunainen ;)...kaikki, siis lompsa, avaimet ja puhelin kulkee taskuissa. jos ei taskuja satu olemaan, niin sitten tungen ne äitini laukkuun, mikäli hän on mukana.

    Niille kerroille kun ei ole "kantajaa", tarvitsen juurikin laukkua. Sellaisia kyllä löytyy, mutta en ole ikinä itse ostanut tms. Eli mikään ei ole ollut oma näköiseni.

    Kun Dansku oli pienempi, kannoin tarpeellista kamaa rattaiden taskuissa ;)

    ReplyDelete