3 Nov 2010

House plan

Tein ihan nopean kollaasin uudesta asunnosta ja mitä sinne haluaisin.
Eurovalaisimesta tilasin eteiseen kaksi valaisinta sekä tuon valosarjan, joka tulee tuohon Danskun huoneen "käytävään". Eli pohjapiirroksessa "muutokset" on tehty punaisella. Pienempi huone siis Danskun ja isompi minun.
Olkkariin haluaisin Ikea Stockholm- maton, sekä harmaan ektorp sohvan. Molempien hankinta riippuu siitä, saammeko ruskean divaanisohvamme myytyä vai ei, muuten väriskaala muuttuu. Cellon valkoinen metal- lamppu olisi haaveissa olkkariin. Siellä on kaksi lampun paikkaa, eli kaksi valaisinta.

Danskun huoneeseen myös tarvitsee hommata lipasto ja se on varmaankin tuo malm.

Viime viikolla kävimme tilaamassa Danskulle Sievä sisusteen Jatkopuu sängyn ylimääräisellä hyllyllä, laidalla, lelulaatikolla sekä patjoilla. Sen pitäisi saapua parin viikon sisällä.
Mietin pitkään tuon ja Muuramen Jollan välillä, mutta hinta ratkaisi loppujen lopuksi. Jolla olisi itsessään(ilman mitään ylimääräistä) ollut n. 500€, kun samalla hintaa saimme Jatkopuun kaikilla "herkuilla".

Millainen sänky teidän taaperolla on?

5 comments:

  1. Hienoja juttuja olet suunnitellut. Pitäisi itsekin tehdä samanlainen tulevaan asuntoon. Mietimme kans kuumeisesti Jollan ja Jatkopuu:n välillä, mutta päädyimme sitten kuitenkin käytettyyn Jollaan, joka saapuu viikonloppuna. Molemmat varmasti hyviä sänkyjä.

    ReplyDelete
  2. Muuttaminen on niin kauheeta, mutta samalla myös jotenkin piristävää ja avartavaa. Tulee käytyjä vanhoja varastoja läpi, varsinkin kun omaa hamsterin luonteen ;)
    Muutatteko kaksin?

    ReplyDelete
  3. meillä oli vaatimuksena tummanruskea jota käy makkariin muuten. löysimme netistä halvan pintavikaisen ikean sänkyn joka tuunattiin sopivaksi. blogistani löytyy kuvakin tunnisteella sänky.
    nyt nuoremmalle yritämme etsiä samanlaisen.

    ReplyDelete
  4. Anonyymi: Siis meidän tilanne ei ole muuttunut, eli mies edelleen viikon hesassa ja viikonloput meidän kanssa. Sinänsä siis "kaksin" muutetaan.

    ReplyDelete
  5. Kävin juuri eilen Sievällä katselemassa meille kerrossänkyä..Mutta..En tiedä.. Etsin ja etsin vieläkin.. Lopuksi varmaan kumminkin päädyn sievään :D

    ReplyDelete