4 Nov 2010

Brio for Xmas

Ensin oli ajatuksena tilata Danskulle pari joululahjaa nettikaupoista kuten Shak-Shuka. Päätin kuitenkin olla tilaamatta mitään(tiedä sitten pitääkö päätös) ja minimoida ns. turhan ostamisen.

Aionkin nyt ostaa Danskulle Brion rata setin, ehkä jomman kumman näistä:



Lisäksi jompi kumpi näistä koottavista voisi päästä pukinkonttiin:

Brion valkoinen hella on myöskin toiveissa, mikäli sellainen jostain kaupasta löytyisi(tietääkö joku mistä voisi etsiä?).


Me siis varmaankin ostamme vain ratasetin ja vinkkaamme sitten sukulaisille noista muista lahjatoiveista.
Leluja meillä on ihan liikaa, Dansku kun on molempien sukujen ainoa lapsi, niin leluja kertyy.
Kirppikselle onkin jo menossa iso kasa, eli kovin paljon "turhaa" muovikrääsää en halua nurkkiin.

Mitäs teillä on joululahjalistalla?

For this Christmas I would wish for Daniel to get some good old Brio wooden toys. I am thinking of getting him the wooden train track and will pass on gift ideas for relatives of the other toys.

16 comments:

  1. Samanlaiset lahjatoiveet meillä. Mikä tuon isomman ensimmäisen Brion ratasetin nimi on? Valkoinen hella kotiutui meille leikkien.fi lelukaupasta syksyllä. Näytti olevan siellä varastossa.

    ReplyDelete
  2. Meillä on tuollainen koottava pelle.
    Siitä tykkää molemmat työt 1 1/2v ja 5v :)

    ReplyDelete
  3. Kivalta näyttää.

    Meillä on Brion junarataa saatu ekat palat anopilta ja yhtenä jouluna ostettiin pari pakettia perusrataa lisää sekä joku minni/mikki setti myös, mutta onkohan ukkelitkaan enää tallessa edes.

    Noita Brion leluja myös katsellut kakkoselle. Puulelut vaan on niin ihania.

    ReplyDelete
  4. Meillä on melkein noi kaikki ;D MÄ oon vähän hulluna puuleluihin. Jos noista koottavista pitää valita, meillä on ehdoton suosikki toi pelle. Koira on aika monimutkainen, eikä niin hauska koota. Meiltä löytyy myös toi valkoinen hella se on aivan ihana. Stokkalla on niitä ainakin. Meillä on siihen lisäksi rakennettu tiskipöytä (kuva löytyy mun blogista).


    Mä oon samoilla linjoilla sun kanssa että kaikki turha pois ja mahdollisimman vähän lahjoja. Ajateltiinkin että itse ostetaan pojille vaan yksi yhteinen lahja. Ajateltiin sitä Brion uutta settiä jossa on sekä autorataa että junarataa.

    ReplyDelete
  5. Tähän mennessä olen hommannut 4v tytölle puisia leikattavia hedelmiä,leipiä ym.
    2v pojalle puisia pieniä autoja ja brion koottavan koiran. Yhteiseksi ostin Dublo lego-maatila setin.
    Vauvalle tilasin nettikaupasta vedettävän pingviini-lelun :)

    Tytölle pitäisi keksiä vielä jotain kivaa parin lahjan verran,pojalle myös jotain pientä.Meillä kun ei sukulaisilta tule yhtään lahjaa,kummeilta korkeintaan ehkä :)

    Mutta olen myös sitä mieltä että mielummin jotain laadukasta vähän,kuin paljon jotain muovikrääsää..

    -TiiA-

    ReplyDelete
  6. Meillä nuo junaradat on ihan hitti :)

    Viime jouluna pojat saivat lahjaksi juuri tuollaisen Brion hellan, värinä tosin oli punainen. Pari viikkoa kesti ja sitten se olikin jo rikki. Olin todella pettynyt hinta-laatu suhteeseen ja luulin, että hella olisi jotain vähän vahvempaa materiaalia. Itse en voi sitä suositella, paitsi jos lapsi on helläkätinen leikeissään ;)

    ReplyDelete
  7. Meillä on tuo koira. Nuunuu ei vielä kauheasti sillä osaa leikkiä, mutta mun mielestä se on aika monipuolinen lelu. Sitä voi purkaa ja kasata, mutta se voi olla myös leikeissä ihan koirana. :)

    ReplyDelete
  8. Meillä on tuo pelle ja se on ollut jäähyllä lähes siitä saakka kun poika sen sai. Suurinta hupia nimittäin on käyttää sitä tappi-osaa vasarana ja muksia sillä vaikkapa siskoa.

    Hella meillä on mustana.

    ReplyDelete
  9. Meilläkin on Brion junarataa n.25v takaa eli miehen lapsuudesta, ajaton ja hyvä ostos siis. :)
    Tuo hella näyttää tosi mukavalta keittiöleikkeihin ja vielä ihanan sisutukseen sopivan kaunis. ;)

    ReplyDelete
  10. Mäkin ajattelin ostaa poitsulle jonkun Brion junaratasetin (meillä on jo paljon osia muuten mutta veturit tuppaa särkymään leikissä... :D). Jotain kaupunkirata-settiä kattelin, mutta täytyy vielä miettiä!
    Waldella on tommonen koottava pelle ja aina välillä innostuu sen kanssa touhuamaan mutta mikään ykkössuosikki se ei ole (toisin kuin junat).

    ReplyDelete
  11. Mun mielestä lelushoppi.fi on tuota valkoista hellaa ja punainen on tarjouksessa 29e, muut värit n 41e.
    Onhan niillä livekaupatkin jossain, en muista missä.. Toimitus ainakin nopeaa

    ReplyDelete
  12. Meilläkin on leluja aivan liikaa, joten ostetaan pojille vain yhdet lahjat. Sukulaisilta tulee sitten lisää..

    Junarata on meillä suosikki leikeissä, paras on aina sellainen rata jossa on paljon siltoja.

    Tuo Pelle meillä jouduttiin piilottamaan, koska pellen "vartaloa" käytettiin vain lyömäkapulana ;)

    ReplyDelete
  13. Ihana tuo rata on käytössä. Mielestäni Brion hella on vähän tylsä, siinä ei ole kauheasti mitään tekemistä. Vilacin puuhella on meillä ja se on aivan ihana.

    ReplyDelete
  14. Satu: En muista nimeä, otin kaikki kuvat brio.fi- sivuilta, sieltä varmaan löytyy.

    Kiitos myös käyttövinkeistä, pitääpi miettiä tuota hellaa. Lisäksi varmaankin tuo koira tulee ennemin kuin pelle. Meillä on kasattava pöllö, joka on osissa jossain, en tiedä missä, mutta siitä ainakin tykättiin. Pitäisi etsiä se ja koota :)

    ReplyDelete
  15. Mekin pyrimme pitämään joululahjaostokset kurissa, ostamaan vaan jotain pientä ja hyödyllistä. Punkinkonttiin on jo lähtenyt hieman dubloja ja kirjoja.

    Toiveessa on myös lisää junaradan osia ja junia :)

    ja tietysti dubloja ja palapelejä :)

    ReplyDelete
  16. Jep, tuo ainut lapsenlapsi -juttu on tuttua täälläkin. Me ollaan tosi harvoin ostettu Toukalle leluja kun niitä tulee muilta koko ajan! Laitetaan isovanhemmille toivelistaa menemään ja siihen ihan tylysti kirjoitetaan myös, että jos voisivat ystävällisesti olla ostamatta kamalaa kasaa leluja ja että ne mitä ostavat olisivat juurikin jotain tuollaista kestävää ja pitkäikäistä. Brion valikoimaa olen minäkin katsellut ja sieltä jotain varmaan laitetaan listalle.

    ReplyDelete