1 Apr 2011

Molo Kids news

Mia bloggasi joku aika sitten Molo Kidsin rukkasista, kuinka eivät pitäneet vettä.
Toisaalla sanottiin, että saumat on teipatut, toisaalla etteivät ole.

Otin yhteyttä heihin kysyäkseni asiaa ja myös vinkkaamaan, että täällä kaivattaisiin keväälle fleece vuorellisia kurarukkasia. 

Vastauksen sain eilen ja kuten itsekin arvelin, rukkasten saumoja ei ole teipattu. Niitä ei voi mitenkään teipata.
Ainoa tapa saada kokonaan vedenpitäväksi on lisätä vuorin ja päällikankaan väliin ns. muovipussi, joka estää vedenpääsyn.

He ovatkin lisänneet tämän ominaisuuden ensi talven rukkasiin, eli silloin rukkasten pitäisi kestää myös märemmät kelit.

Heiltä on myös tulossa mainitsemani fleecevuorellinen kumirukkanen ensi keväälle, joka oli mahtava uutinen, sillä sellaista meillä kaivataan nytkin. 

Nyt kesälle on tulossa uutuutena aurinkolaseja sekä flip flops- sandaaleja. Aurinkolasit on pakko saada, flip flopsit ehkä myöskin :)

Kurkatkaa myös alempi postaus tältä päivältä.

4 comments:

  1. Hei mahtavaa että kysyit heiltä tästä! Itsellä on kiireiden takia jäänyt kysymättä, vaikka tarkoitus onkin ollut. Vinkkaan tästä tiedostasi omaan blogiinikin seuraavan kerran. :)

    Eli asia on niin kuten moni muukin arveli, teippi varmaan olisikin turhan paksu. Mutta se pussi siellä välissä olisi mainio ratkaisu, sitähän esim. Jonathan käyttää rukkasissaan. Hyvä että tulevaan talveen tämä uudistus on saatu aikaan ja nuo fleecevuorelliset kumirukkaset kuullostaa tosi hyvälle myös. :)

    Harmillista vaan kun jotkut nettikaupat myyvät rukkasia virheelisin tiedoin. Tosiaan Metsolassakin lukee saumojen olevan teipatut ja minäkin uskoin sitä. Pitää siis jatkossa olla valveutuneempi ostaja ja ottaa asioista itse selvää ennen ostoa. ;)

    Mutta siis iso kiitos sinulle tästä tiedosta!

    ReplyDelete
  2. Eipä mitään. Itseäkin kiinnosti asia paljonkin, joten hyvä saada konkreettista tietoa. Voisin vielä mainita tuosta, että jälleenmyyjillä on osalla väärää tietoa. Mutta mitäpä se enää nyt auttaa. Silti harmi juttu.

    ReplyDelete
  3. Heippa,

    Didriksonilta löytyy fleecevuorellisia kurarukkasia ja ovat kestäneet vuodesta toiseen.

    ReplyDelete
  4. Anonyymi: Joo, meillä on yhdet Didriksonin vuorelliset, mutta ne on peukalon saumasta ihan revenneet(se kumi) ettei niitä voi enää käyttää. Enkä uskalla enää ostaa.

    ReplyDelete