17 Apr 2011

Socks, boxers and antibiotics

Ihana keväinen, aurinkoinen ja lämmin päivä.
Viime yö ei mennyt ihan niin kuin piti. Noin kymmenen aikaan illalla Dansku rupesi itkeskelemään ja hieromaan korviaan. Ei rauhottunut millään. Vein meidän sänkyyn, halusi pois, vein omaansa takaisin, itkeskeli taas. Nostin lopulta syliin ja menimme olkkariin katsomaan telkkaria.

Valitti hieman korvaansa, joten annoin Panadolia. Häädin miehen sohvalle ja laitoin Danskun omaan viereeni.
Pyöri, kieri, itkeskeli, välillä nukahti, mutta taas rupesi kierimään ja itkeskelemään.
Nousin sitten katsomaan onko meillä Pronaxenia(Panadol loppui tuohon ekaan kertaan). Onneksi oli. Annoin siitä lääkettä ja Dansku nukkuikin sen voimilla aamuun asti.

Aamulla ei ollut tietoakaan korvakivusta ja oli muutenkin pirteä. Meinasin jo kuitenkin varata lääkäriaikaa, mutta päätin katsoa josko olikin öinen huutelu jotain muuta, kun korvakipua.

Lähdimme keskustaan kalamarkkinoille sekä ostamaan sukkapulaan sukkia.
Markkinoilla Dansku olikin aika kärttyinen ja apea.

Piristyi kuitenkin, kun pääsi itse kävelemään koskikeskuksessa.

Ostimme PO.Pista kolme paria sukkia ja BR leluista kupla ainetta.
Suuntasimme kotiin.

Kotona teimme ruokaa, joka ei maistunut Danskulle. Hän rupesi olemaan todella kipeän oloinen, joten mittasin kuumeen, 38C. Siltä istumalta soitin Koskiklinikalle ja yleislääkärin päivystys oli vielä onneksi auki. Joten lähdimme taas kaupunkiin.

Onneksi, sillä Danskun vasen korva oli ihan tulehtunut, märkivä. Toisessa korvassa hieman punoitusta.
Amoxin compia saimme viikon kuurin. Pyysin myös reseptin Panadolin isompaan putelliin, koska apteekissa ilman reseptiä myytävät ovat tosi pieniä. Sain reseptin kolmeen pulloon, joten kestää todellakin pitkään.

Dansku siinä sitten taas piristyi, joten kävimme Lindexillä vielä hakemassa lisää sukkia. Otin myös boxereita, koska niitä meillä oli ennestään vain kahdet.

Boxerit oli ota 3 maksa 2, samoin kolmet ylimmän rivin sukat. Vihreät sukat oli -50% alessa(niitä on toinenkin pari, mutta ehti jo hukkua). PO.Pin sukat oli kolmen paketissa.

Toivottavasti pieni mies on huomenna parempi(nyt jo illan ollut "kunnossa").
Tiedossa on jotain kivaa.

1 comment:

  1. Pikaista paranemista Danskulle!
    Korvatulehdus lapsella on niin raivostuttavaa. Ja se tulee monesti ilmi ihan yhtäkkiä juuri niin kuin teilläkin. Meillähän poju ehti viime syksynä parit korvatulehdukset sairastaa nuoresta iästään huolimatta. Sen jälkeen oon ollut vähän liiankin skarppina jos aristaa/hieroo korvia ja huutaa/yökkii. Pari kertaa on flunssan aikana käyty korvat tarkistuttamassa ja onneksi ovat terveet olleet.
    Mut sitä mieltä minä ainakin, et parempi liian usein kun liian harvoin :)

    ReplyDelete